2777
2789
عنوان

كي دانشگاه آزاد خونده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 26 پست
ببخشید معنی امضاتون یعنی چه؟

یعنی اینکه من خودم فرزندی به دنیا نیاوردم اما دوتا بچه دارم که عاشقشونم، مادر دوم بچه‌هام هستم 🙂🙂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
ببین رشته‌های انسانی کمترین شهریه را دارن چون واحد عملی ندارن  رشته‌های هنر و فنی مهندسی بیشتر ...

انساني،ميخوام مديريت يا حقوق برم.

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین 1‌/5 تا 2 حساب کن

همه جا قيمت يكيه درسته؟

فرق نداره شهرستان باشه يا تهران؟

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
انساني،ميخوام مديريت يا حقوق برم.

خب دو تا سه تومن میشه 

من الان مشاوره می خونم این ترم دو تومن شد 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
یعنی سرپرستی دوتا بچه رو قبول کردید؟

نه عزیزم همسرم فرزند داشتن که من باهاشون ازدواج کردم 

همه جا قيمت يكيه درسته؟ فرق نداره شهرستان باشه يا تهران؟

فرق خیلی زیادی ندارن در حد خیلی کم

من 2سال پیش فارغ‌التحصیل شدم رشته حقوق

اواخر حدود 1/200 میدادم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
آهان خب به سلامتی مشخصه که خیلی دوستشون دارید.

ممنون عزیزم سلامت باشین ⚘⚘🙏🙏

بله عاشقشونم، اولش برام ترس داشت که بتونم از پسش بر بیام یا نه ولی الان بعد از یکسال جزئی از وجودم شدن 😍

ان شاا... همیشه خوشبخت باشید .و خدا به خودتون هم فرزند سالم و صالح بده

ممنون عزیزم ان شاءالله که خودت و خانوادت همیشه سالم و سلامت و خوشبخت باشین ⚘🙏🤲