كسايي كه دانشگاه آزاد خوندن ميشه بگن شهريه دانشگاه تهران مركز
غرب
علوم تحقيقات
چقدر هست؟
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
ببین رشتههای انسانی کمترین شهریه را دارن چون واحد عملی ندارن رشتههای هنر و فنی مهندسی بیشتر ...
انساني،ميخوام مديريت يا حقوق برم.
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
همه جا قيمت يكيه درسته؟ فرق نداره شهرستان باشه يا تهران؟
فرق خیلی زیادی ندارن در حد خیلی کم
من 2سال پیش فارغالتحصیل شدم رشته حقوق
اواخر حدود 1/200 میدادم
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊