2777
2789
عنوان

خانما بیان فقط.متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 7516 بازدید | 130 پست
تو خوته مادرشوهر بودی و هرشب داشتی بابا آفربن. ولی چه جوریه؟ مثلا هرروز جلو اونا میدید حموم سخت نیس ...

شبا میرفتیم حموم .چرا بابا سخته اما خب چه میشه کرد

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔

بنظرم نباید هرشب باهاش رابطه داشته بودی قبلا.رابطه زیاد به صورت هر شب هم برا مرد خسته کنندست و هم خودت تکراری وعادی شدی براش.واینک از بس در اختیارش بودی عادی شدی براش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ سال فراوانی داشتی ۹ سال هم باید در خشک سالی به سر ببری ۹ سال اسراف کردی ۹ سال باید صرفه جویی کن ...

🤣🤣🤣🤣🤣

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
باعث تکراری شدن و عدم تحریک مرد در دراز مدت میشع عزیزم...چشم مرد عادت میکنه دیگ حساسیت و تحریک پذیری ...

دقیقا حرف همسر منم اینه،،میگ جذابیت با لباس بیشتره تا لخت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
۹ سال فراوانی داشتی ۹ سال هم باید در خشک سالی به سر ببری ۹ سال اسراف کردی ۹ سال باید صرفه جویی کن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

چه ‌کامنتهای خنده داری ...ترکیدم...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اولا ک رابطه زیاد زیاد داشتین ولی حالا دلیل بر این نمیشه ک بخوایی نیاز خودتو سرکوب کنی بلکه پیگیر باش مشکلتو حل کن

دوما غذاهاتون طبعشون همش سرده....

باید غذای گرم رو بخوره همسرت...خرما...دارچین و..تو ماست نعنابریز ...سعی کن همراه چای یکسره خرما بیاری براش..

نصف بیماری و مشکلاتمون تغذیه نادرسته..

من اصن نمیزارم شوهرم سمت آبلیمو بره🤣🤣🤣

یکسره گرمی جات میدم خوردش البته نامزدیم😐🤗❤️

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱