2777
2789
عنوان

خانما بیان فقط.متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 7516 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرف همسر منم اینه،،میگ جذابیت با لباس بیشتره تا لخت

ارع برامنم میگ بعد.... لطفا لباساتو بپوش درحدتاب شلوارک ...میگ کنارم لخت نخواب البته بعضی وقتا نمیپوشم..ولی درکل ادم از جذابیت میوفته...

یه جمله هست میگ زن نباید لخت بره تو رخت خواب بلکه از رخت خواب بیرون میاد باید لخت شع...

تفسیر این جمله رو میخوام بگم ولی جاش نیس اینجا😅😅

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱
اولا ک رابطه زیاد زیاد داشتین ولی حالا دلیل بر این نمیشه ک بخوایی نیاز خودتو سرکوب کنی بلکه پیگیر با ...

بنطر شما ایا صحیحه جلوی مادرشوهر غذامون جداکنم خودم سردی بخورم به شوهرم گرمی بدم😂😂بخدا میشم نقل مجلس خواهر شوهرا وجاری😆😆

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔
بنطر شما ایا صحیحه جلوی مادرشوهر غذامون جداکنم خودم سردی بخورم به شوهرم گرمی بدم😂😂بخدا میشم نقل مج ...

اخرشبا براش چای خرما ببر...توش دارچین بریز...بهش دوغ نده..اینارو ک میتونی یواشکی کنترل کنی

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱

آقا ی راهکاری برای من بدین ک گرم شم😕

منو اگ بذاره یک ماه رو کلا بیخیالم .گاهی دلم میخاد

خرما و دارچین و زنجبیل و عسل و...میخورم ولی گرم نشدم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یعنی چی این      

یعنی نفهمیدی   

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
یعنی نفهمیدی    

فهمیدم😂

مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.