2777
2789
عنوان

ی سوال خنده دار😂😑

702 بازدید | 28 پست

سلام

بچه ها من و شوهرم دیشب دعوای شدیدی کردیم بعد آخر شب گشنم بود چیزی هم نبود بخورم بهش گفتم بروو از مغازه نون بگیر نرفت چون شام هم نخورده بودم

تا امروز رفت بیرون ظهر اومد غذا گرفته بود خودش نشست خورد به منم هیچی نگفت، غذای منم گذاشت روی اپن منم از روی غرور نخوردم الان خیییلییی گشنمه 😂😂😂😂

بخورم یا نخورم؟ 😂😂😂

میدیونین اگ بخندین😁

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور

انقد دعوا رو کشش نده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

با خودت قهری مگه

برو بخور مخلفات هم بیار با ملچ ملوچ بخور

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخور😐😅

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

با شوهرت قهری چرا با خودت لج میکنی

با شکمت قهر نکن

جون داشته باش برای ادامه...(البته شوخی کردم)😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲