2777
2789

من يه دخترم كه تنها آرزوم خلبان شدنه تو ايران به صورت دانشگاهي وجود نداره و هزينه تحصيل به صورت آزاد خيلي بالاست اگه بخوام برم خارج از كشور تحصيل كنم بازم هزينه اش بالاست خانوادم با خلبان شدنم مخالفن و سنگ ميندازن جلو پام اگه بخوان ميتونن اين هزينه ها رو تامين كنن اما نميكنن چيكار كنم؟ از بزرگترين آرزوم بگذرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذر ازش

وقتی خانوادت دلشون راضی نیست بهتره بعضی وقتا کوتاه بیای

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
گير دادم تهش رسيد به دعوايي كه سرش حتي دست به خودكشي زدم ولي بازم راضي نشدن

چی بگم عزیزم اگه میتونی بری خارج که خوبه اگه میدونی شرایطش فراهم نیس فعلا از جای دیگه شروع کن.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گير دادم تهش رسيد به دعوايي كه سرش حتي دست به خودكشي زدم ولي بازم راضي نشدن

چرا انقدر اصرار میکنی بهشون خب نمیخوان الکی دعوا راه میفته تو خانوادت

وقتی انقدر مخالفت میکنن معلومه هیچ جوره راضی نمیشن

بین اونا و شغلت یکی رو انتخاب کن برای خودت برزخ درست نکن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
يعني تا ابد حسرتش رو بخورم؟!😭

برای یچیزی اونقدر درگیر نشو که وقتی نباشه بخوای داغون شی

تا ابد حسرت نمیخوری اگر بهش فکر نکنی

منم یه زمانی میخواستم خلبان شم کلی تحقیق کردم ولی وقتی یمدت ولش کردم دیگه فکرش سراغم نیومد

تو هم اگر دیدی خیلی برات سخته با چند جلسه مشاور رفتن کم کم باهاش کنار میای

چرا انقدر اصرار میکنی بهشون خب نمیخوان الکی دعوا راه میفته تو خانوادت وقتی انقدر مخالفت میکنن معلوم ...

قرار باشه انتخاب كنم شغلم رو انتخاب ميكنم ولي متاسفانه اگه حمايتم نكنن راهي نميدونم كه بتونم به ارزوم برسم😭

قرار باشه انتخاب كنم شغلم رو انتخاب ميكنم ولي متاسفانه اگه حمايتم نكنن راهي نميدونم كه بتونم به ارزو ...

خب شغلت رو انتخاب کردی نه خانوادت رو بعد توقع داری کمکت هم کنن؟