2777
2789
عنوان

تنظیم خواب بیاید🤦‍♀️🤕😭😭

113 بازدید | 6 پست

بچه ها من خوابم بهم ریخته البته تنبلم هستم.بعضی وقتا تا ۷ صبح بیدارم اگه بخوام زود بخوابم مثلا ساعت ۳ هست نمیدونم چطوری زود بیدار شم خدایی هر راهی رو امتحان کردم مثلا گفتم کسی بیدارم کنه ولی نمیشه یا حتی برنامه های بیدار شدن ک بلندت میکنه عکس اتاق بگیری یا بازی فکری داره.بلند میشم بعد از تنبلی دوباره میگیرم میخوابم.شاید بگید برنامه نداری اتفاقا خیلی خوب برنامه ریزی کردم و زیادم هست قبلا به همشون می‌رسیدم اما یهو خوابم بهم ریخت ایده ای دارید؟

چطوری زود پا میشید؟😭😭😭

اینم بگم مثلا ساعت ۴ و ۵ بعد از ظهر بیدار میشم 

ساعت ۱۰ هم بیدار بشم خوبه🤦‍♀️

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بابا ماعم مث خودتیم دیگه اگه میتونستی خوب بخوابیم ک این وقت شب تاپیکتو دید نمیزدیم.. از کیا میپرسی تروخدا یکی باید ب خودمون یاد بده😂🤦‍♀️

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ماعم مث خودتیم دیگه اگه میتونستی خوب بخوابیم ک این وقت شب تاپیکتو دید نمیزدیم.. از کیا میپرسی ت ...

خدایی بد دردیه🤣

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁
از جغدا می‌پرسی

🤣🤦‍♀️