2777
2789
عنوان

یادش بخیر...

189 بازدید | 16 پست

یادش بخیر بعد امتحانای خرداد خریدن این جوجه رنگی ها چه لذتی داشت....یه بار چهار تا رنگشو بابام برام خرید 2 تاشو گربه نوش جون کرد تا دو روز گریه کردم براشون   

دوتاشونم تا آخر تابستون بزرگ شدن ...

هر دوتا خروس بسیار بسیار جنگی بودن  

کم مونده بودن خودمونو بخورن از ترسشون تو حیاط نمیرفتیم  

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

ننه قلبم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

وااای یادش بخیر من همیشه میخریدم بزرگشون میکردم دستیم میشدن پیش خودم میخوابیدن تا یه مدت بعد که کامل بزرگ میشدن جداشون میکردم

اخرشم مامانم اینا جوجه کبابشون میکردن 😢😫😓😂😂😂

چقدر دوسشون داشتم و زحمت میکشیدم براشون 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای یادش بخیر من همیشه میخریدم بزرگشون میکردم دستیم میشدن پیش خودم میخوابیدن تا یه مدت بعد که کامل ...

ای جانممممم همه خاطره جوجه بازی و دارن....وای خدا دقیقا بابای منم آخرش میدادش خورد خودم.....خخخخخخخخخخخ

یادمه گولم زد گفت نه اونا رو فروختم این مرغ از بیرون خریدم بعدش تموم میشد داداشم که دوسال از خودم بزرگتره میگفت اینا نگفتن بهت من میگم همون خروس های نازنینت بودن......یعنی بعدش قیافه من فقط......خخخخخخحخخخخخخخ

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
ای جانممممم همه خاطره جوجه بازی و دارن....وای خدا دقیقا بابای منم آخرش میدادش خورد خودم.....خخخخخخخخ ...

الهییی چه عذابی کشیدی بعدش پس 😂😂😂😂

نه من چون کلا گوشتای محلی دوست ندارم هیچ وقت گول نمیخوردم سریع متوجه میشدم هیچ وقت نتونستن گولم بزنن جوجه های نازنینمو بخورم🤧🤧😂😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
الهییی چه عذابی کشیدی بعدش پس 😂😂😂😂 نه من چون کلا گوشتای محلی دوست ندارم هیچ وقت گول نمیخوردم سر ...

اآفرین دخمل زرنگ...نه من اونموقع 8-9 سالم بود واقعا تشخیص نمیدادم....اصلا نمیدونستم خروسهای خونگی گوشتشون ناپزه! 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6738888/دارم-خون-گریه-میکنم-خدایاااااااا?postId=196445469 ...

زدم عزیزم ولی بدی نی نی یار برات سریع حذف میکنه لینکشم اینه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

اآفرین دخمل زرنگ...نه من اونموقع 8-9 سالم بود واقعا تشخیص نمیدادم....اصلا نمیدونستم خروسهای خونگی گو ...

منم کوچیک بودم زیر همین ۸ ۹ سالگی....چون کلا چیزای محلی دوست نداشتم از بو  و مزه و رنگش تشخیصش میدادم...الهییی گولت میزدن😅

منم کوچیک بودم زیر همین ۸ ۹ سالگی....چون کلا چیزای محلی دوست نداشتم از بو  و مزه و رنگش تشخیصش ...

ای جانم باهوش منننننننن ...اره منو گول میزدن

زدم عزیزم ولی بدی نی نی یار برات سریع حذف میکنه لینکشم اینه https://www.ninisite.com/discussion/to ...

مرسی خانمی فدات

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
مرسی خانمی فدات

خواهش میکنم گلم...

ای جانم باهوش منننننننن ...اره منو گول میزدن

فدامدا عشقممم😄😅😘

عزیزمم 😅

فدامدا عشقممم😄😅😘 عزیزمم 😅

عزییییییزمیییییی جییییگر......

عزییییییزمیییییی جییییگر......

😘😘