2777
2789
عنوان

نگاهتو به دوست داشتن عوض کن...

85 بازدید | 5 پست

میدونی نصف بیشتر دلخوریات از آدما برمیگرده به خودت ؟ 

اشکال کار، درست از جایی شروع میشه که توو یه رابطه طرف مقابلتو شبیه خمیر بازی میبینی و میخوای اونو به شکلی در بیاری که دوست داری ...

شکل دادن یه خمیر لذت بخشه اما شکل دادن به یه آدم ، غیر ممکن ... فرسوده ات میکنه و البته اون آدم رو هم ... 

اینو یاد بگیر هر آدمی شکل خودشه ... 

برچسب بد و خوب نزن رو آدما ... 

اگر میتونی به همون شکل دوستش داشته باش اگر نمیتونی بی دلخوری ، بی قضاوت بزارش کنار ... 

آدما مشابه خودشون رو پیدا میکنن ... 

شاید آدمی که الان کنارته و همیشه ازش دلخوری مشابهت نیست ... 

به جای تغییر دادنش رهاش کن ...

یا اگه کنارش میمونی به همون شکلی که هست دوستش داشته باش ... 

ساده بگم دوست داشتن به حرف راحته ولی در عمل سخت ... 

دوست داشتن گاهی کنار یار بودنه ، گاهی ازش دور بودن و به یادش بودن ...

دوست داشتن یعنی پذیرفتن خمیر مایه وجودی یه آدم بدون دست بردن به اصلش ... 

نگاهتو به دوست داشتن عوض کن

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

عااالی بود عزیزدلممممم...

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عااالی بود عزیزدلممممم...

ممنون فدات بشم....

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون فدات بشم....

💚💚💚

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
خیلی خوبه کاش همه به این درک برسیم

اره واقعا....