2777
2789

بچه ها یه کاربری قرار بود امشب برام عکس تست بفرسته اونم که تعلیق شد، امیدم به اون بود اونم که اونطوری شد😔

کسی کتاب تست دهم انسانی داره برام عکس درس اول اقتصاد و جامعه شناسی رو بفرسته؟فقط درس اول لطفااا😔

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میفرستم ولی من چاپ ۹۸ 

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
دختر خالم انسانیه الان ببینم اگه انلاین میگم بفزسته

مرسی واقن دستت دردنکنه😔❤

سلام عزیزم خوبی؟ امضاتو خوندم گلم عضو کتابخونه های عمومی شو،کتاب امانت بگیر

ممنون گلی توخوبی

اخه بیرون نمیتونم برم که😔🤦🏼‍♀️

من میفرستم ولی من چاپ ۹۸ 

ممنون میشم عزیزم فقط اسم درس اولت چیه؟چون اگه یه وقت کتابامون فرق داشت دیگه زحمت نکشی❤

تستشو میخوای یا درسنامه؟

تست کافیه

کل درسو خط به خط خوندم فک نکنم درسنامه لازمم بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6308082/کسانی-که-اوضاع-مالی-برای-خریدن-کتاب-و-کلاس-کنکور-ن ...

وای مرسی خانم گل❤❤❤