2777
2789
عنوان

خنگ بازی دوران عقد😑😑

3359 بازدید | 84 پست

بیاین ازخنگ بازیاتون بگین.وای من یاد کارام میفتم دوست دارم خودمو دار بزنم.اینقدر حرصی میشم از دست خودم😠مثلا همون شب اول عقد جلو مادرشوهروخواهرشوهر سرمو گداشتم رو پاهای شوهرم.یا روزای اول موم میخریدم میرفتم خونه اونا به خواهرشوهرم میگفتم موم بندازه واسم.یایه بار حموم کردم بعد لباس پوشیدم ولی حوله حموم روازاونا که تن میکنی پوشیدم رفت پیششون.وای خدایا من که عاقل و مثلا منبری رفته بودم وکلی جلسات پندواندرز داشتم تومساجد اینا چی بود انجام دادم😅😅باچه عقلی اخه😆😆

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂

وای خدایا یکی بیاد منو بکشه😆

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

چند سالت بود؟!!! 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

وای خیلی تباه بودی 😂😂😂😂😂😂😂

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

فقط بگو اون حوله رو چرا رو لباس پوشیدی تا خودمو نکشتم 😐😐😐

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
😂😂😂😂اولی ک عیب نداشت اما چیزای دیگت خیلی ضایع بود😂😂😂😂😂

خییییلییییییی اخه من به ادم عاقل ودانا معروفم خیر سرم خاک بر سرت کنن بااین کارات😅