2777
2789
عنوان

ی سوال از کسایی ک باردار شدن

491 بازدید | 47 پست

سلام خانما روزتون بخیر  ی سوال دارم‌اگ میشه جواب بدین  میخاستم ببینم درد زیر شکم از علائم بارداری هست یا نه  این درد که میگم تقریبا شبیهه درد پریودیه اما خیلی کمه و به همراه حالت تهوعه   ممنون میشم جواب بدین 

بله

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مخصوصا صبح ها من بیشتر میشه این طبیعیه؟

بی بی چک بزن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام عزیزم من الان 5هفته امم  اولین علایمم در زیر شکم مثل زمان پریودی.همیشه هم نیست .مثلا ی ساعت هست نیم ساعت نست.و کمردرد.ماه های قبل سینه درد و ی عالمه علایم داشتم پریود شدم اما این ماه فقط درزیر شکم مثل قبل پریودی و احساس پریود شدن داشتم همین

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
فعلا ی روزه از موعدم میگذره میترسم منفی نشون بده سینه هام از دوهفتع قبل در داره بعد چن ساعت ی بار در ...

منم یه روز از موعدم گذشته

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
فعلا ی روزه از موعدم میگذره میترسم منفی نشون بده سینه هام از دوهفتع قبل در داره بعد چن ساعت ی بار در ...

من روز بعد پریودم زدم مثبت شد.ان شااله مثبته.اگرم نبود ناراحت نشو چند روز بعد امتحان کن عزیرم

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
من روز بعد پریودم زدم مثبت شد.ان شااله مثبته.اگرم نبود ناراحت نشو چند روز بعد امتحان کن عزیرم

ایشالا ک باشه دیگ تحمل ندارم .این ما چن تا فولیکول غالب هر دوتخمدانم داشتم یکی ۳۹ .یکی ۲۰ .ذخیره تخمدانم ۱و۸۰ بود امپول ازاد سازی هم زدم

خدایا شکررررت🙏