2777
2789
میشه اسم دکتری که این قرصم داد بهم بگی؟   اصلا نامصب قلق نداره، میگه حق داری مادر بشی میخوای بر ...

دکتر ولی الله دهقانی اشکذری 

وااای چقد بد ایشالله که میتونی کم کم راضیش کن

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
دکتر ولی الله دهقانی اشکذری  وااای چقد بد ایشالله که میتونی کم کم راضیش کن

دست گلت درد نکنه،  شرمنده توروخدا تو این وضعیتی بردارشوهرت راه انداخته هی سوال میپرسم، خواهر خیلی مراقب خودت باش،  اصلا و به هیچ وجه با برادر شوهرت تنها نشیا،  حتی برای یک دقیقه، این پسر هر کاری از دستش برمیاد مخصوصا که همیشه مشروبم میخوره

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست گلت درد نکنه،  شرمنده توروخدا تو این وضعیتی بردارشوهرت راه انداخته هی سوال میپرسم، خواهر خی ...

فدات عزیز دلم دشمنت شرمنده ن گلم طوری نمیشه اصلا دیگه فکرشم نمیکنم حالم ازش بهم میخوره لجن ن دیگه اصلا کاری میکنم دیگه هیچوقت نبینمش بیشعور 

فدات عزیز دلم دشمنت شرمنده ن گلم طوری نمیشه اصلا دیگه فکرشم نمیکنم حالم ازش بهم میخوره لجن ن دیگه اص ...

خوب کاری میکنی عزیزم،  خداروشکر شهدای گمنام نگاهت کردن و زود فهمیدی ازش اسپرم نگرفتی🙏🙏 بخدا روزگارتونو سیاه میکرد عوضی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
سلام شوهرشماهم آزواسپرم بودن

سلام بله ولی توبیضه اسچرم داره دوبارمیکروکردیم جنین ها ضعیف بودن ایندفعه دکتر اسپیمن وانرژکس وماسل هرب داد برا ۳ماه تموم شد دوباره رفتم گفت اسپیمن بخوره تا ۳ماه دیکه که بریم میکرو

یا رب العالمین
خوش بحالتون.براماهم دعاکنین.یکم بیضه هاش کوچیکه امادکترگفته نمونه برداری میکنم

ازمایشاتش اگه خوبه اسپرم احتمال بسیارزیادهست نکران نباشید براتون دعامیکنم انشالله اسپرم خوب وقوی باشه

یا رب العالمین
سلام خانومی شوهرمنم آزو اسپرم هست.شماباردارین ؟چه کارایی انجام دادین براماپیشنهادتسه دادن

سلام عزیزم عمل تسه رو انجام بدین ایشالله که اسپرم باشه منم شوهرم انجام داد ولی اسپرمی نبود من الان با اسپرم اهدایی باردارم