براما اسپرم داره توبیضه دوبار میکروکردیم میگن ضعیفه گفتن یباردیکه انجام بدین نشد جنین اهدایی ولی من ...
عزیزم با ای وی اف نمیتونین؟؟؟ یا همینجوری که ما الان برامون میخوان انجام بدن چون اگه داره حتما میتونید خودتون باردار بشین از جنین اهدایی استفاده نکنین اگه صعیفه تقویتش کن زیاد دارو مصرف کرده؟؟؟؟ اگه میتونی تخم مرغ محلی پیدا من با تخم مرغ بلدرچین هرروز صبح قبل صبحانه ی دونه همینجوری خام بخوره خیلییی خوبه من شوهرم داره میخوره انبه هم زیاد خوبه معجون براش درست کن شیر موز یا شیر انبه خودت درست کن کلا گرمی بده بخوره ایشالله خوب میشه اسپرمش چون ضعیفه ما کلا نداره ولی بهش میدم دیگه توکل بر خدا ی قرصم که شوهرم میخوره خیلی خوبه دکتر یزد بهش داده اسمش اسپیمن دی اس از دکترتون یوال کن نمیشه بخوره چون خیلی خوبه چند وقت پیش شورم ی تعداد خیلی کم با این قرص اسپرم پیدا کرد که رفتن ایشالله جواب بگیری گلم
عزیزم با ای وی اف نمیتونین؟؟؟ یا همینجوری که ما الان برامون میخوان انجام بدن چون اگه داره حتما میتون ...
عزیزم ببخشید میدونم حال خوب نیست به خاطر برادر شوهرت، میشه اسم قرصی که دکتر یزدی داده بهتون کامل بهم بگی با طرز استفاده اش، شوهر منم آزو اسپرمی هست و عمل بیصه هم کرد حتی یدونه اسگرمم پیدا نشد😔🥺
مرسی عزیزم، ببخشید میپرسم اسپرم واقعا زیاد شد؟ مثلا چندتا؟ ما همدردیم با این تفاوت که شوهرم اص ...
عزیزم اینارو پنج ماه مصرف کرد رفتیم دکتر آز داد پیدا شده بود با تعداد خیلی کم و حرکت صفر مرده و بدشکل دکتر گفت خیلی باید بیشتر بشه که بشه برای ای وی اف ولی خب نشد شماهم با شوهرت حرف بزن بگو که من ارزو به دل موندم چرا وقتی میشه کاری کرد خودمونو محروم کنیم خودت بهتر قلق دلشو میدونی راضیش کن شوهر منم راضی نمیشد ولی راضیش کردم