2777
2789

خاهرای عزیزم توی خونه بابا هنر نداشتم،،،شما راهی یا کاری سرغ دارین ک بتونم توی خونه منبع درامد داشته باشم  یا ی شغل خوب ک بشه تجربه کسب کرد و درامد خوب داشت پیشنهاد بدین و اینکه چطور  خرج میکنین پس انداز میکنین،،،تا بخوپنم لایک میکنم،،،اگه جواب تک تک ندادم ببخشید

منم هنری ندارم اصلا حس پوچی دارم😢علاقه ب کار خیلی دارم میخام برم ارایشگری یاد بگیرم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
منم هنری ندارم اصلا حس پوچی دارم😢علاقه ب کار خیلی دارم میخام برم ارایشگری یاد بگیرم

شوهر من ب سختی اجازه میده کار کنم منم ی شغل میخام ک هم خوب باشه هم درامد خوب و راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم ک اگه کیک خونگی خوشمزه بپزی و با سوپرمارکت ها نزدیک خونتون قرارداد ببندی خیلی درامد داره

من خودم مدرکم کامپیوتره در کنار کارم تو آموزشگاه ها هم پاره وقت میرم برای تدریس icdlکه خوبه شکر خدا

من چن بار گفتم از عمده فروشی ها چیز میارم تو خونه با دوستم فروش ان لاین انجام میدیم ی کانال زدیم. ب اشناها اقساط هم مبدیم. نفری سه تومن گذاشتیم الان سرمایه مون ی ۶۰ تومن شده ازش اصلا برنداشتیم و مرتب خرید می زنیم.

😕والا شم اقتصادی خودم که فقط مصرف کنندم 

اگه ایتا داریدکلی اموزش رایگان خیاطی وکارا هنری هست که میتونین یاد بگیرین وازش پول در بیارین 

یه سری کارا اینترنتی مثل ادمین خرید کانال ها هم میتونید بشید این لینکشه ،ازاین جور کارا اگهی کرده

https://eitaa.com/joinchat/671744069C7877683cff

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
همین ک گفتم عزیزم. اول رفتیم عمده فروش هاا اکثرا لینک داشتن عضو لینکشون شدیم. عکس هاشون رو گذاشتیم ت ...

خب منم الان اشنا دارم ک بخاد بهم عمده بفروشه،،،فقط نمیدوپنم چیکار کنم

خب منم الان اشنا دارم ک بخاد بهم عمده بفروشه،،،فقط نمیدوپنم چیکار کنم

عزیزم ی لینک درست کن تو وات

همه مخاطب هات و دعوت کن

و ب همه بگو لینکت رو معرفی کنن

عکس اجناس و بزار تو لینک سفارش بگیر

تامااااام