2777
2789
عنوان

خیانت همسرم 😔😔

615 بازدید | 31 پست

این چهارمین باره ک دلمو میشکنه یه هفته خونه مامانم بودم برگشتم تو گوشیش تو اینستا زنای ج... ده رو سرچ زده ب یکیشونم حدود 6بار زنگ زده حالا نمیدونم جوابی گرفته یا نه.... میگه فقط در حد سرچ بوده و ی زنگ... بار اول پیامکی بود. بار دوم با یه زن همسن مادرش پیام و زنگ ک اونم مطمئن نشدم در چ حد بوده.... بار سوم تو سایت صیغه یابی ثبت‌نام کرده بودوسرچ.... این بارم سرچ و زنگ😔😔😔

میخای چیکار کنی؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

علییی😑😑🤦‍♀️

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خسته شدم شرایط طلاقو ندارم... ی پسر سه سالم دارم.... انگار فاصلمون شده اندازه ی کوه.... دیشب خودش پیام داده هر کار تو بگی من میکنم.... میگه من دیگه حسی ندارم اگه میخای جدا شیم مشکلی نداره از نظر مالی ساپورتت میکنم

ببخشید عزیزم ولی اگر قصدت زندگی کردنه با همچین مردی نباید یه هفته تنهاش بذاری بری خونه مادرت ..هر چند که زندگی با همچین آدمی اشتباه محضه!

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️