2777
2789

دومی بهتره

ولی چرا کمد؟

اگه خونه از خودته کمد دیواری بزنین. اگه مستاجری این کمد رو دو بار این خونه اون خونه کنی از بین میره

کنسول کشو دار بهتر نیست؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردوشون هم زیاد جالب نیومدن ب نظرممیتونی بدی ام دی اف کار ی مدل خوشگل برات بسازه

پول نداریم چهار ساله میخایم عروسی بگیریم 😂وگرنه خودمم ازون مدل ریلی ها دوس داشتم

بنظرم اگه خونه از خودتونه ک کمد دیواری کنید ازینا نگیر اصلا اگرم خونه اجاره ای هستین ک اصلا اصلا نگیر من دوبار اسباب کشی کردم دهنمون سرویس شد از بس این کمدا سنگینن اخرم فروختمش خیلی هم جا ندارن

واکمد دیواری خب😶اکثر خونه ها الان دارن دیگ

ما تازه طبقه پایین خونه پدر شوهرمو ساختیم بغلشو بعد ها قرارع بالا رو بسازیم نمیخایم زیاد خرج اینجا کنیم عزیزم

نه اینا کمد لباسی هستن کمد بچه ها فرق میکنه

طرح و مدلش شبیه هموناس

ک یکطرف لباساشو میزاره

یکطرف اسباب بازی

و بقیه کشوها هم وسایل و لباس و...

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
دومی بهترهولی چرا کمد؟اگه خونه از خودته کمد دیواری بزنین. اگه مستاجری این کمد رو دو بار این خونه اون ...

مستاجر نیستیم ولی فعلا شرایط کمد دیواری زدن نداریم