2777
2789
عنوان

عزیزان کسی شوهر عصبی ک کتک بزنه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 137 پست
ای بابا وقعا زندگیم خنده داره یکی نیس بگه با این هار چجوری زندگی میکنی ...

من حس کردم خودتم ادمی با روحیه هستی

هرجوری شده حتی با التماس ببرش مشاور زندگیت از این رو ب اون رو‌میشه

لایک نکن💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام من مشکلت رو درک میکنم چون داشتم این مشکل رو. و شوهرمم در موقعیت شماست. اوایل فکر میکرد ...

سلام گلم خوب عزیزم منم مشکلاتی دارم ولی دلم نمیخواد ب اینجور جاها بکشه چون دیگه جایی تو اون زندگیش ندارم .خووم تنها میتونم برم مشاور؟

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
دقیقا برا همین  دلم براش میسوزه چون با یتیمی و زجر بزرگ شده از ۷ سالگی خرج خونه داده و این از و ...

از دست دادنت اذیتش میکنه چون دوستت داره درسته ؟پس تهدیدی کن که از دستت میده تا راضی به درمان بشه

وای باورم نمیشه  نمیتونی بری تو اتاق درو قفل کنی؟

امتهان نکردم تاحالا

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
از دست دادنت اذیتش میکنه چون دوستت داره درسته ؟پس تهدیدی کن که از دستت میده تا راضی به درمان بشه

اره خیلی ولی هرموقع گفتم تهدید کرده دخترم و میگیره منم میمیرم واقعا هم این کارو میکنه میدونپ

اسی وقتی میخواد بزنه برو تو اتاق درب رو قفل کن

الهی بحق فاطمه زهرا خدا ب من رحم کنه دیگه این کارو نکنه ولی اگه خواست حتما این کارو میکنم

من حس کردم خودتم ادمی با روحیه هستی هرجوری شده حتی با التماس ببرش مشاور زندگیت از این رو ب اون رو‌م ...

من خیلی ب مشاوره ایمان دارم .اگر بیاد من دنیامم میدم چون واقعا هم خودش و هم زندگیم و هم بچم و دوست دارم وگرن زمانی ام ک بچه نبود میتونستم برم بخاطر خودش نرفنم 

[QUOTE=196183190]گفتم حتی دست رو قران گذاشتم ولی نتونستم بخدطر دخترم اقدامی کنم چون با اینکه کوچیکه ...

الان ب حدی داغونم ک ۹ ماهه دخترم بدنبا اومده ی کرم معمولی ب صورتم نزدم از بس روحیه ندارم منی ک یکسال نامزد و عروسیم طول کشید دختر خاهر شوهرم یکبار بدون خط چشم منو دید اونم داداشم دستش قط شده بود گریه کرده بودم تعجب کرده بود گف زندایی خط چشم نکیشدی اولین بارته اما الان ی کرم نمیزنم حالم از خودم بهم میخوره با ۲۲ سال سن شدم ۹۰ ساله

اسی وقتی میزنه تو هم بزنش با وسیله با دست با دندون با همه چی بزار بفهم ضعیف نیستی

😔😔😔😔