2777
2789
عنوان

عزیزان کسی شوهر عصبی ک کتک بزنه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 137 پست
ن واقعا بیماره خودشم میگه دست خودم نیست میرم دکتر ولی فردا مبگه نمیرم مگه روانی ام 

اسی خودتو خالی کن وقتایی که میاد میگه ببخشید و گریه میکنه  بهش بگو بزار بزنمت تا خالی شم بگیر یه دل سیر بزنش البته سعی کن هارش نکنی

موقع دعوا یواشکی ازش فیلم بگیر بعد نشونش بده  خیلی شرمنده میشه

اخه تو کتک خکردنم چجکری فیلم بگیرم 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خودتو خالی کن وقتایی که میاد میگه ببخشید و گریه میکنه  بهش بگو بزار بزنمت تا خالی شم بگیر ی ...

خخخخخخ زدم گاز گرفتم و اینا ولی خالی نمیشم دلم میخواد برم در خونشون مادرش و بزنم چون براش مادری نکرده از ۷ سالگی فرستادش سرکار فقط پول بیاره اینم سر خور شده زندادری بلد نیست

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
فقط همین مشاور وقتی میاد منت کشی همون موقع ببرش همممون لحظه

ببینید من اقبالم مشکل داره تو شهر وامونده ی ما اصلا ی مشاوره نیست باید ببرمش تهران ک اونم نمیاد .ما قرچکیم

شاید باباش مامانشو میده یاااا خودش کتک میخورده

خب همون دیگه نمیدونم چی باعث این کار شده

دیگ میفهمی کی قراره بزنه  قبلش دوربینو جاساز کن

خخخخخخ ن بابا انقد وحشیه در حال شیر دادنم منو زده مهلت نمیده

میخای تو برو کلاس رزمی🤣

ای بابا وقعا زندگیم خنده داره یکی نیس بگه با این هار چجوری زندگی میکنی ...

عزیزم سلام

من مشکلت رو درک میکنم چون داشتم این مشکل رو.

و شوهرمم در موقعیت شماست.

اوایل فکر میکردم تمام مشکلات گردن همسرمه.

تا وقتی اینجوری فکر کنی فقط باید بری و طلاق بگیری.

منم طلاق نمیخواستم

وایسادم که درست کنم.

رفتم پیش مشاوره.

خب تکلیف شوهرم که مشخصه

یه ادمی که تقی به توقی بخوره میریزه بهم

چاره چیه.

۱. دهنتو ببندی

۲. سیاست حل مشکل

۳.شاد باش

و هزار تا سیاست دیگه.

اماااا اجازه نده کتکت بزنه.

اگه سیاست داشتی و

باز کتک خوردی یه بار شکایت کن. نه واسه طلاق. که بترسه. اینجور ادما تا پاشون به قانون نرسه ادم نمیشن

ای بابا گناه داره معلومه حالش خوب نی ببرش مشاوره

دقیقا برا همین  دلم براش میسوزه چون با یتیمی و زجر بزرگ شده از ۷ سالگی خرج خونه داده و این از وضع زندگیش با من ک ارامش نداره

[QUOTE=196183190]گفتم حتی دست رو قران گذاشتم ولی نتونستم بخدطر دخترم اقدامی کنم چون با اینکه کوچیکه جون و عمرش باباشه ...[/QU

هیچ اتفاقی واسه همسرت نمیفته اما تو بعد از چند سال از لحاظ روحی داغون میشی هرچقدرم برات طلا بخره هرکاری کنه شاید اوایلش خوشحال بشی ولی رفته رفته دیگه اصلا حسی نداری بهتره دنبال راه چاره باشی هرطوری شده حداقل عصبیش نکن یا وقتی عصبی شد برو جای دیگه جلو دستش نباشی

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...