2777
2789

سلام دوستان من شوهرم خوبه ن معتاده ن هیزه ن خرجی نده هست ولی ی بدی داره خیلی عصبیه تا ی چی میشه داد و بیداد میکنه و در حد زدن تو سرم یا لگد زدن منو میزنه .ولی بعدش ب غلط کردن میفته ی دختر ۹ ماهه دارم خسته شدم چیکار کنم راهکار های منطقی بدین حاظرم نیست بیاد مشاوره .ب خانوادمم هم نمیگم چون خیلی بد میشه داداشام میکشنش خانوادم ب شدت پشتمن بخاطر دخترم نمیخوام کسی بفهمه قبلا بخاطر دوستداشنم بود الان دخترم .چکار کنم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بخاطر دخترتم شده ادبش کنی حالا ک‌مشاوره نمیاد 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

اینجور کسی سادیسم داره ....اکثرا شوهرا کتکار هستن ولی بگو اگه یه بار دیکه منو بزنی میرم برا همیشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
با خودش صحبت کن  بترسونش یه بار دیگه تکرار کرد به داداششات میگی

اصلا ترسی نداره از داداشام چون خودشم بدتر از اوناس جنگین میفتن ب جون هم 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
زور زن به مرد نمیرسه بزنه ۱۰۰ تا میخوره

ن من نمیزنم فقط کارم گریس ولی بعدش پشیمون میشه ب غلط کردن میفته همه جوره کاری میکنه از دلم در بیاره ولی وقتی عصبی بشه باز یادش میره

ن من نمیزنم فقط کارم گریس ولی بعدش پشیمون میشه ب غلط کردن میفته همه جوره کاری میکنه از دلم در بیاره ...

اره شوهر منم ۵ دقیقه بعد از ته دل پشیمون میشه میره طلا میخره گوشی میخره اخرین بارم رفت برام ماشین خرید ولی چه فایده من دلم ازش شکسته

اینجور کسی سادیسم داره ....اکثرا شوهرا کتکار هستن ولی بگو اگه یه بار دیکه منو بزنی میرم برا همیشه

گفتم حتی دست رو قران گذاشتم ولی نتونستم بخدطر دخترم اقدامی کنم چون با اینکه کوچیکه جون و عمرش باباشه اگر یک در صد هم ب قهر برگردم خونه بابام دیگه رنگ منو نشونش نمیدن اونم دخترم و ازم میگیره منم میمیرم بدون دخترم

منم یکی از این عتیغه ها دارم خدا لعنتشون کنه  فقط با این تفاوت که شوهر تو به غلط کردن میفته ولی شوخرررر من حق خودش میدونه هیچی نمیشه کرد منتظر مرگش باش تا از دستش راحت بشی من اگه مثل داداش تو داشتم میدادم دستشون تا بزننش بلکه آدم بشه 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭