2789
اهان بسلامتی عزیزم خیلیی خوبه من شنیونکارم قصد دارم دوره میکاپم برم  دوست من کرمپودر map ایر ...

اوکی ممنونم عزیزم شماهم موفق باشی. 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
منم مدت زیادی نیست کار میکنم کلی او گهی زدم با قیمت پایین که دستم راه بیوفته حرفه ای بشم درامدمم تبل ...

اره سالن ها چجوری باهاشون کارمیکنی خودت قیمت میدی یااونا مگن چقدشو درصد ب ما بده. من چندتاسالن هس هنو وقت نکردم باهاشون نمونه بزنم  وکارکنم. گفتم میکاپمم کامل اوکی بشم بعد یه تبلیغ اساسی واستارت اصلی ان شاء الله.. فقط یه سوال مشتری بیشتر چه مدلهایی پسند میکنه من الان موندم موی مشتری رو ببینم از مدلهایی ک بلدم کدومو بزنم براش 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره سالن ها چجوری باهاشون کارمیکنی خودت قیمت میدی یااونا مگن چقدشو درصد ب ما بده. من چندتاسالن هس هن ...

عزیزم سلیقه ادما واقعا متفاوته یعنی این نیست که بگم بیشتر پایین دوست دارن یا بالا کلا همه مدل میخوان

شما با توجه به چهره و یقه لباسشون بهشون پیشنهاد بده 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
گریماس عالیهههه مخصوصا پنکیک سنگی هاش که با اب میزنن حرف نداره

عزیزم من پوستم خییییلی خشکه کدوم مدل گریماس بگیرم ؟؟؟ اون مدل سنگی که پدشو میزنن به آب خیلی خشک نیس واسم ؟ من فقط برا میکاپ عروسی و مجلسی میخوام 

عالی باشه ک تمرین کردم یاد گرفتم مشتریم راضی باشه حالا فرقی نداره ارزون یاگرون فقط مارک ای باشه ک اس ...

ببخشید گلم اخرش چه کرمپودری گرفتی؟؟؟ ازش راضی بودی؟؟؟ من پوستم خییییلی خشکه نمیدونم برا میکاپ مجلسی چی بگیرم