2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین برا دختر داییم چکار کنم 31 سالشه.... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 29 پست
چکار به بی کس و کار بودنش دارن؟اگه خودش فرد خوبیه دینداره با اخلاقه اهل کاره خوب چرا نباید دختر بهش ...

نه بابا همین الان پسره دانشجو دندون پزشکیه برا خرج تحصیل کار میکنه تو همین سه سال خونه خریده ماشین خریده..... و خلاصه خیلی دست و دلبازه میگه نزیدیک هیفده هیجده تکه کادو اورده برا خونه داییم اونشب همین دختر داییم میگه ساعت بوده توگردنی بوده جعبه موزیکار کتاب.... همه هم گرون.... 

خب چه اشکال داره بزارن ازدواج کنن دختر داییت اگه به این نرسه رسما دیوونه میشه ولی خدایی چه حوصله ای داره هر روز بره تو صف نون سنگک این یعنی خیلی مسممه من اگه کسی حاضربود هر روز برام بره توصف نون سنگک حتما باش ازدواج میکردم

دخترم عشقم،عمرم همه ی زندگیم خدایا خودت حفظش کن❤🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه اشکال داره بزارن ازدواج کنن دختر داییت اگه به این نرسه رسما دیوونه میشه ولی خدایی چه حوصله ای ...

نگاه کن صبح ها میره ساعت شیش تا هشت و نه تا پسره بیاد بیرون و لبخند بزنه بهش و برگرده خونه انقد این به عشق و هوس افتاده عجیب ولی دعا چیه نمیدونم شایدم باشه انقد این..... شده که نمیدونی میترسم رسواییش همه بفهمن امروز تو کافه انقد گریه کرد گفت پسره خیلی خوبه و با شخصیته و.... خواهرشم همینارو میگفت.... 

گویا پسره نگاه خریدار داره ولی چون داییمو میپرسته رو حرفش حرف نمیزنه.. 

خب پس با داییت حرف بزن ی مدت نامزد باشن برن و بیان بعد اگه اوکی بود عقد کنن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
خب پس با داییت حرف بزن ی مدت نامزد باشن برن و بیان بعد اگه اوکی بود عقد کنن

نه بابا نامزدی سمه این دختره انقد هوسی شده خودم زنم میدونم حالشو یه جوری از این مرده میگه که..... چشاش خمار میشه.... 

مشکل داییت نه دخترداییت!بایدبااون صحبت بشه

اجازه بده حالاکه عشق دختردایی همه جاپخش شده

حداقل خودپسره تصمیم گیرنده باشه

اگرمیخوادش ازدواج کنن

واگرنه خودش بگه نه

بی کس وکاربودن عیب وعارنیست

نه بابا نامزدی سمه این دختره انقد هوسی شده خودم زنم میدونم حالشو یه جوری از این مرده میگه که..... چش ...

خب پس اجازه بدن ازدواج کنه باهاش شرایط پسره خوبه والا مثلا ما کس و کار داشتیم چ گلی ب سرمون زدن 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
مشکل داییت نه دخترداییت!بایدبااون صحبت بشه اجازه بده حالاکه عشق دختردایی همه جاپخش شده حداقل خودپس ...

داییم تو ده کلمه پنج کلمه میگه پسره خوبه ولی میگه نه بیشتر از طرف زن داییمه دختره نه افتاب دیده نه مهتاب نه... خواهرش میگه یکسره میره مزون و خیاطی و آرایشگاه و کیف لوازم آرایش تو کیفش میزاره خیلی به خودش میره میگه روزی که پسره بییاد از خونه بهش لبخند بزنه تا شب مثل فنره

یکی با داییت صحبت کنه رضایت بده ازدواج کنن اینا باهم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
داییم تو ده کلمه پنج کلمه میگه پسره خوبه ولی میگه نه بیشتر از طرف زن داییمه دختره نه افتاب دیده نه م ...

گناه دارن

اگرانتخابش بدمیبودحق داشتن 

وقتی انتخاب خوب،صرفابخاطرنظرمردم که نبایدپابزارن رودل دخترشون!

پسره امگارعلاقمندنیست وگرنه کاری میکرد

بیشتربه نظرمیرسه به عشق یه طرفه گرفتارشده!