امروز که شوهرم اومد دنبال بچه، تا برن از اسانسور پایین من رفتم دم پنجره ببینم پسرمو سوار میکنه و ... دیدم پدرشوهرمم تو ماشین هست و سریع پیاده شد از،یه بطری چیزی ریخت و سوار شد تا شوهرم بیاد، بعد که رفتن رفتم پایین دیدم یه چربی مانند بود....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خانومه یه بچه هم داشت. من واقعا داشتم پس میفتادم از دیدن اون صحنه 😑
خاک برسرشون که واسه داغون کردن زندگی دیگران اینقدر نقشه میکشن فکر کنم زندگی خواهر بدبخت منم اینجوری داغون کردن خودش که اعتقادی به دعا نداره اما خانواده شوهرش جادوگرن خدالعنتشون کنه
الان دیگه مطمئن شدم شوهر دسته گلم که عاشق بچه ش بود چطور ماه ها بچه رو ازش دست کشید و حتی عید بچه رو ...
🌹⚡️🌷﷽🌷⚡️🌹
🌹#مهمترین نشانه ها و علامات سحر و راه علاج آن🌹
🍁احساس درد شدید خصوصا در بخـش پاها احساس گرما یا سرمای شدید از زانو به زیـر ، ورمهایی در ناحیه پا همراه با درد شدید ، احساس گرما یا سرمای شدید در ناحیه درد ، ترس بدون علـت ، خوابهای پریشان و آشفته
☘علاج عمومی این نوع سحر و طلسم :
🌸 اندکـی آب آورده و نمک و سرکه در آن ریخته و در محل مرشوش پاشیده می شود سوره عظیم الشأن های دخان و جن و هـم سوره الزلزله و معوذتین بر آن قرائت شده باشد.
🍃ماساژ دادن ناحیه دردناک بدن پـس از اینکه آیات باطل السحر بر آن خوانده شده مفید است.
🌷و در قسمتهای با ارزش منـزل یا آپارتمان قرائت می شود.
🌺آبی را که بر آن رقیه و دعای طرد(دعای پناه بردن از شر شیطان رجیم به خداوند متعال مثل اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و آیاتی نظیر آیه شریفه ۹۸ و ۹۹ سوره مومنون و خود معوذتین یا سوره ناس و فلق که خوندنش ده مرتبه خوبه)
و دفع طلسم خوانده شده می باشد در منـزل پاشیده می شود.
🥀چنان چه که درد مستمر باشد، خضاب کردن ناحیه درد با حنا هـم بسیار نافع می باشد.
🌹🍃در حدیثی از رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم آمده که:
🌺 وقتی فردی نزد رسول خدا از سردرد شکایت می نمود ، حضرت به وی می فرمود برو حجامت کن . و چنان چه شخص از درد پا شکایت میکرد می فرمود برو پاهایت را با حنا خضاب کن .
وااای لعنت ب ذاتشون🥺اسی حالا باید چیکار بشه هان!!! ببین دم در شما یا همسایه هاتون دوربین هست ک پدرشوهر جادوگر رو فیلم گرفته باشه... حداقل همون فیلمو داشته باشی برا شوهرت بفرستی شاید ک از خواب غفلت بیدارشه.، واینکه مگه قبلا نگفتی ک شوهرت پدر نداره و مادرش ارشد خونه اس؟؟؟؟ شایدهم من اشتباه میکنم🙄
این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
الان فهمیدم و باورم شد اینا با دعا و طلسم زندگی منو به اینجا رسوندن 9 ماهه شوهرم گذاشته رفته از کجا ...
اسی کجایی تو میدونی چقدر دنبالت گشتم پول رسید دست مادر شوهرت گفته بودی خرداد میرسه ؟اگه اینطوریه که دیدی خب یه سری برو پیش کسی که سحر و جادو رو باطل میکنه این راه رو هم برو ببین نتیجه اش چی میشه اسی اگه پیاممو دیدی جواب بده اسی همه اش تقصیر مادر شوهرت هست چون گفته بودی که آخرین بار جوابگویی اش رو کردی درسته ؟داره ازت انتقام میگیره اسی جواب بده
در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)