2777
2789

منن

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته 

سه سال پشت هم بد بیاری اوردم کلی عذاب کلییی مشکلات جوری ک شبا نمیخوابیدم 

موهام میریخت اضافه وزن و پر خوری شدید گرفتم 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

من. پارسال پشت کنکوری بودم. کلی حرف و کنایه و تحقیر از بقیه میشنیدم. همش خودخوری میکردم‌. خیلی هم چاق شده بودم و جوش زده بودم‌ اعصابمم داغون. ولی بعد از اعلام نتایج همه چی به طور کلی عوض شد. حتی رفتار پدر مادرم هم باهام عوض شد. رژیم و ورزش هم شروع کردم و ۱۵ کیلو کم کردم‌. خیای خوشحالم که از من اون روزهام دارم دور و دورتر میشم

بخون با لهجه بارون که باغ از ریشه تب کرده...☔

من🖐

هميشه زندگى م پر از بالا و پايين بوده

خبر خوب اينكه پايان شب سيه سپيد است

خبر بد اينكه، يه وقتهايى رد روزهاى بد تو ذهن آدم مى مونه؛ حتى بعد از گذشتن خود سختى

خبر خوب آخر اينكه زندگى يعنى همين!

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن