2777
2789
 ناامید نباش دوست عزیزم من به ته خط رسیدم یه پام رو خط بود یه پام پایین خط ولی خدا دوباره منو ...

خیلی ازش میخام یه معجزه توی زندگیم بیاره 

اگه کمکم نکنه همه چی برام تمومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جزییات اینکه چی شد مهم نیست.

فقط اینکه آروم آروم کارهایی که از دستت بر میاد رو سعی کن انجام بدی و برای اون مواردی که تغییرش دست خودت نیست صبر داشته باش و غم نخور.

مطمئن باش میگذره، حتی اگه پل زیر پات به اندازه یه تار مو باریک بشه.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

همسر معتاد بیکار دست بزن  بی پولییییی بدبختی گریه  اشک  طلاق .... دوری از ...

مهم اينه آدم در همه حالى به چيزهاى خوب فكر كنه👏

به هر چى فكر كنيم اتفاق ميوفته

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
چیشد عزیزم اگه میشه برام تعریف کن

حتما عزیزم

من چند سال پیش یه بیماری پیدا کردم خیلی دچار مشکل شدم

هیسترکتومی کردم، فکر میکردم دیگه زندگیم از هم پاشیده، فکر کردم هم توانایی بچه دار شدنم و هم رابطه داشتن رو از دست میدم، ولی خداروشکر دکتر و عملم خوب بود و هم همسرم هم خانواده‌هامون ازم حمایت کردن دوباره به زندگی برگشتم 🤲🤲😊😊

خیلی خدارو شکر میکنم واقعا روزای تاریکی بود

چقد خوب عزیزم ک تموم شد منم روزای خیلی سختی گذروندم ولی متاسفانه تموم نشد

میشه صبر کن پر از امید باش

ببین هر روز کلی انرژی مثبت ب خودت بده با انرژی بگوو همه اینا زود تموم میشه و اخرش خوشه 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤