2777
2789
عنوان

دختری که دیروزسپردنش بهزیستی

306 بازدید | 18 پست

سلام.دوستان یه سوال داشتم توروخدااگه اطلاعی دارید بگید

دختر یکی از فامیلای دورمون روبه علت بدسرپرستی دیروز سپردنش بهزیستی اصفهان..همش میگم خورد و خوراکش چجوریه،میوه میدن تنقلات چی 

نخندین بهم خیلی سختی کشیده دخترطفل معصوم11سالشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورد و خوراک متوسطی میدن 

اندازه همین خانواده های معمولی

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

مطمئن باش بهتر از خونه خودشون بهش میرسن

ماهم یکی از آشناهامون دخترشو بخاطر بد سرپرستی فرستادن همونجا اصفهان ک میگی هردفعه زنگش میزنیم میگ داشتیم میوه میخوردیم

میدونی ساعت بندیه ی موقع کلاس میزارن براشون ی موقع تفریح توی حیاطه یموقعم تغذیه س ولی عالیه

هرچن وقت ی بار زنگش بزنید گناه داره بنده خدا 

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭
الهیییی بمیرم

دورازجون...مامانش طلاق گرفت و رفت..باباشم بی خونه..میبردش تو بیابون گوشه خیابون میخابوندش..بمیرم کمرش اندازه کف دست...ما دوشب نگهش داشتیم تا بیان ببرنش انقدر باباش فحش داد خسارت زد بهمون..

دورازجون...مامانش طلاق گرفت و رفت..باباشم بی خونه..میبردش تو بیابون گوشه خیابون میخابوندش..بمیرم کمر ...

خدا لعنتش کنه.. واقعا چقدر دلم برا ای بچه ها میسوزه خدا همچی پدر مادری لعنت کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم