دیروز اولین بارم بود رد شدم بخاطر دنده ۳ حس میکنم نمیتونم قبول شم یا خیلی طول میکشه واقعا اعتماد بنفسم رو از دست دادم باشوهرم رانندگی میکنم خوبم نمیدونم چرا اینجوری شد ایین نامه دفعه اول قبول شدم ولی این ...شما کی قبول شدید؟ دفعه اول رانندگیتون چطور بود ؟
عزیزم من دفعه ی نهم قبول شدم من اگر تونستم قبول شم پس تو هم میتونی فقط به هیچ عنوان ول نکنی امتحان دادنو چون دلیل اصلی اینهمه رد شدن من همین بود
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پارتی داشتی یا به افسر پول دادی الان رانندگی میکنی ؟
ب همون مدیر اموزشگاه بابام گفت اونم قبول کرد رفت ب افسر گفت. فقط باید بشینی خودش همه کارو میکنه جالبیش اینه بار دوم ک پول دادم گفت ردی برو بعدی بیا یهو اسممو نگاه کرد گفت عههه اشتباه شد قبولی 😅ینی بار دوم هم اگه پول نمیدادم رد بودم. بله میشینم بعدش با بابام تمرین کردم یاد گرفتم
شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.