بهاااار۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 2044 عنوان اونایی که تجربه ی بارداری دارین یه سوال دارم 221 بازدید | 19 پست ماه اول بارداریتونتاریخ پریودتون که شد دلدرد داشتید؟من اقدام کردمالان دو روز از پریودم گذشته هیچ علائمی ندارم فقط اخلاقم عین سگ شده🤣 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 1400/04/02 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fer_yal عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 3286 . تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
mehrbanoooo1900 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2959 ن من ی روز مونده ب موعود کمررررم بررررررررررررریده بود
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6575 اره داشتم 🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟ 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊 هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥
zahra_banoo802 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2027 من 7 روز از پریودم گذشته امروز لک قهوه ای دیدم یعنی چی میتونه باشه ؟؟ یه دختر اردیبهشتی
بهاااار۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 2044 دقیقا مثل من شدی بعد حامله بودی؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3625 بی بی چک اختراع شده 😂😂 ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27229 اره من ماهی ک باردار شدم روزای موعد شکمم درد میکرد عین درد پریود
بهاااار۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 2044 بی بی چک اختراع شده 😂😂 انقدر هربار منفی بوددیگه دلم نمیخواد استفاده کنم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3625 من 7 روز از پریودم گذشته امروز لک قهوه ای دیدم یعنی چی میتونه باشه ؟؟ داری پری میشی 😐 ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
بهاااار۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 2044 آره پس امیدوار باشم😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
zahra_banoo802 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 2027 داری پری میشی 😐 یعنی لانه گزینی نمیتونه باشه بی بی نزنم؟ یه دختر اردیبهشتی
sa_ye2 عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 285 من مثل هرماه سینه هام سفت شده بود منتظر بودم پریود شم از مسافرت برگشتیم بیبی چک زدم دیدم باردارم🙄 کاربر قدیمیم تا دوهفته تعلیق شدم 😒🤦♀️