2777
2789
ببخش یه سوال  شما چند ماهه میری ؟‌ میخوام ببینم چند ماهه میتونم نتیجه بگیرم من هیکلم خوبه و اص ...

عزیزم من الان یه ساله بخاطر عملم نرفتم امروز میخواستم برم که تایم اشتباهی رفتم😑ولی قبل از اون چندسال کار کردم،،،اگه تغذیت درست باشه و مرتب ورزش کنی شیش ماهه خیلی تغییر میکنی،،،فقط بدون تغذیه خیلی خیلی مهم تره،،من قبلا ۸۵ کیلوووو  بودم اینو گفتم انگیزه بگیری😁😂

چی بگم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنسازی، خیلی خوبه هرکی سرش تو کار خودشع ولی مثل همه جا باز یه اسکول پیدا میشه اونجا که رو مخت باشه ...

امیدوارم کاربریت فعال باشه من بدنسازی ثبت نام کردم هیکلم همه جاش خوبه ولی بخاطر تنبلی تخمدان کلی شکم و پهلو زدم بدنسازی رو هرکی میگم میگ اصلا مناسب نیست شکمت عضله میشه میمونه اب نمیشه نظرت چیه عزیزم؟

امیدوارم کاربریت فعال باشه من بدنسازی ثبت نام کردم هیکلم همه جاش خوبه ولی بخاطر تنبلی تخمدان کلی شکم ...

سلام

یعنی بهت گفتن چربیا تبدیل به عضله برجسته میشن همونجوری میمونه سایز شکمت؟😐🥲🤦‍♀️

بله عزیزم بدنسازی عضله سازه

ولی برای عضله سازی قبلش چی لازمه؟؟

اینکه چربی آب بشه 

من شکمم عضله گرف ولی اصلا برجسته یا مردونه نشد

چی بگم والا
سلام یعنی بهت گفتن چربیا تبدیل به عضله برجسته میشن همونجوری میمونه سایز شکمت؟😐🥲🤦‍♀️ بله عزیزم ب ...

اره اطرافیان بهم اینطوری گفتن گفتن بدنسازی برای حجم دهیه ن چربی سوزی برو فیتنس و... منم هیکلم خوبه فقط شکم دراوردم موندم چ کنم شما چندوقته میری عضلاتت مردونه نشده شکم ایتا داشتی ک اب بشه؟

اره اطرافیان بهم اینطوری گفتن گفتن بدنسازی برای حجم دهیه ن چربی سوزی برو فیتنس و... منم هیکلم خوبه ف ...

عزیزم در صورتی هیکلت مردونه میشه که هورمون مصرف کنی 

هورمون تسترون که عضله سازه تو خانما خیلی کمه.به این چرتو پرتا گوش نده😅

من مدت طولانی کار کردم اصلا هیکلم مردونه نشد

ولی تغدیه خیلییییی مهمه

چی بگم والا