2777
2789
دقیقا منم بدنسازی بودم .دو سه نفر از دخترایی ک توی مدرسه باهاشون مشکل داشتم هم توی تایم من بودن.اعصا ...

من برای چاق شدن میرفتم.۱۷ سالمه.تغیر نکردم برگشتم خونم😂سه ماهی میشد که میرفتم.

روح پریشان در جسم خندان://
دقیقا منم بدنسازی بودم .دو سه نفر از دخترایی ک توی مدرسه باهاشون مشکل داشتم هم توی تایم من بودن.اعصا ...

خیلی بده اونایی که تو محیط تحصیلی باهاشون هستی رو بقیه جاها هم مجبور به تحملشون باشی😑

چی بگم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده اونایی که تو محیط تحصیلی باهاشون هستی رو بقیه جاها هم مجبور به تحملشون باشی😑

عاااع.منم ک مشکل داشتم باهاشون سر یه قضیه ای که نگم برات😂💛

بدنسازی، خیلی خوبه هرکی سرش تو کار خودشع ولی مثل همه جا باز یه اسکول پیدا میشه اونجا که رو مخت باشه ...

ببخش یه سوال 

شما چند ماهه میری ؟‌ میخوام ببینم چند ماهه میتونم نتیجه بگیرم من هیکلم خوبه و اصلن اضافه وزن ندارم منتها میخوام یکم بدنم فرم بگیره سفت بشه عضله هام 😂🥺

چه قضیه ای؟؟

شمارمو داده بودن برادرش .جنگ کردم باهاشون😂ولی خب گذشت الان دیگ وقتی میبینمشون سلام هم میکنم از رو اشنایی و هم مدرسه ای‌.بچگی کردم اعصابم خورد بود دعوام شد وگرنه مسعله جدی نبود میتونستم با حرف حلش‌کنم

[QUOTE=196135039]مکمل و اینا میخوردی؟[/QUOTEاره مولتی ویتامین و قرص اهنو اینا

ن عزیزم اینا ن،،،واسه حجم گیری باید مکمل بخوری مثل کراتین که به صورت پودر هستش

ولی یکم گرونه اگه از پس هزینش برنیومدی سیب زمینی و تخم مرغ آبپز سینه مرغ و...بدون نمک باید بعد تمرینت بخوری،،،و حداااااااقل باید شیش ماه کار کنی که تغییر رو احساس کنی

چی بگم والا
ن عزیزم اینا ن،،،واسه حجم گیری باید مکمل بخوری مثل کراتین که به صورت پودر هستش ولی یکم گرونه اگه از ...

عزیزم همون پودر هم خوردم.بعد تمرین فوری غذا میخوردم سیب زمینی و تخم مرغ و سالاد الویه و اینا.دیگ نتونستم شهریه بدم حقیقتش رو بخای.بعد س ماه بیخیال شدم.خیلی دوس دارم چاق بشم ولی قدممم کوتاهههه.قد ۱۵۵ وزن ۴۰ صورتم پره ب اندامم نمیاد.سبزع هم هستم باشگاه ک میرفتم پوستم روشن شده بود 😑😂نمیدونم چرا