الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شمارمو داده بودن برادرش .جنگ کردم باهاشون😂ولی خب گذشت الان دیگ وقتی میبینمشون سلام هم میکنم از رو اشنایی و هم مدرسه ای.بچگی کردم اعصابم خورد بود دعوام شد وگرنه مسعله جدی نبود میتونستم با حرف حلشکنم
[QUOTE=196135039]مکمل و اینا میخوردی؟[/QUOTEاره مولتی ویتامین و قرص اهنو اینا
ن عزیزم اینا ن،،،واسه حجم گیری باید مکمل بخوری مثل کراتین که به صورت پودر هستش
ولی یکم گرونه اگه از پس هزینش برنیومدی سیب زمینی و تخم مرغ آبپز سینه مرغ و...بدون نمک باید بعد تمرینت بخوری،،،و حداااااااقل باید شیش ماه کار کنی که تغییر رو احساس کنی
ن عزیزم اینا ن،،،واسه حجم گیری باید مکمل بخوری مثل کراتین که به صورت پودر هستش ولی یکم گرونه اگه از ...
عزیزم همون پودر هم خوردم.بعد تمرین فوری غذا میخوردم سیب زمینی و تخم مرغ و سالاد الویه و اینا.دیگ نتونستم شهریه بدم حقیقتش رو بخای.بعد س ماه بیخیال شدم.خیلی دوس دارم چاق بشم ولی قدممم کوتاهههه.قد ۱۵۵ وزن ۴۰ صورتم پره ب اندامم نمیاد.سبزع هم هستم باشگاه ک میرفتم پوستم روشن شده بود 😑😂نمیدونم چرا