2777
2789
عنوان

از علائم بارداریه؟؟

150 بازدید | 11 پست

سلام. من ده یازده روز پیش قرار بود پری بشم ک نشدم از اون روز زیر دلم درد میکنه علائم پریودی دارم و خیلی خیلی معذرت میخوام ترشحات شیری و بسیار غلیظ(شرمنده ک انقد واضح گفتم)میترسم ازمایش بدم یا بیبی بزنم.حالا بااینهمه یعنی باردارم؟ 

بچه کوچیک دارم کاش نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایول اسی تکلیف مارو روشن کردی گفتی دوس نداری باردار باشی😅😂..بعد ۱۰روز بی بی بزن نشون میده بابا

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چطور

خب برات دعا میکنیم که هرچی به صلاحت هس پیش بیاد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
توروخدا اگه میدونین راهنماییم کنین. دارم از استرس هلاک میشم

مرسی اجی گلم خدانکنه ک ناراحت باشی.شوهرم رفته درخواست طلاق داده هرچقد دعاکردم التماسش کردم جوابگونبود😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔همه دنیام یهو نابودشد.بعداینهمه سال مجردی فقطوفقط 4ماه زندگی کردم 

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴