تو دوران عقد مادر شوهر میگه اینقدر رستوران نرین برای سلامتیتون ضرر داره. رستوران رفتن هامون کم شد تا جاییکه به صفر رسید یا خیلی چیزهای دیگه چطور میشه دخالت هاشونو کم کرد و اینکه شوهر ها کم تر برن همه چی رو به مادرشون بگن... لطفاً بگین اگه می دونین
راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
من سال اول ازدواج اینکارو کردم پیش پدرشوهرم ب مادرشوهرم و خواهر شوهرم گفتم تو زندگی من و پسرتون دخالت نکنید
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم