2777
2789
عنوان

کوتاه کردن دست مادرشوهر اززندگی

1185 بازدید | 36 پست

تو دوران عقد مادر شوهر میگه اینقدر رستوران نرین برای سلامتیتون ضرر داره. رستوران رفتن هامون کم شد تا جاییکه به صفر رسید یا خیلی چیزهای دیگه  چطور میشه دخالت هاشونو کم کرد و اینکه شوهر ها کم تر برن همه چی رو به مادرشون بگن... لطفاً بگین اگه می دونین

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران رو موافقم حرف درستی زد 👏

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

شوهرت خاله زنکه تامام

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

باهاش صحبت کن بگو تو زندگی ما دخالت نکن 

من سال اول ازدواج اینکارو کردم پیش پدرشوهرم ب مادرشوهرم و خواهر شوهرم گفتم تو زندگی من و پسرتون دخالت نکنید 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
حالا اون بنده خدا گفت نرید رستوران مگه مجبور بودید انقدر دقیق اجرا کنید که به صفر برسه نه مادرشوهر ...

خب تقصیر من که نیس اون بهونه جور می‌کنه نمی بره

بسم الله منم زمان عقد دستش قیچی کردم دخالت می‌کرد حالا دوسال نیامده خونمون بهش گفتم خونه من نیا دیگه ...

چطوری؟؟؟

باهاش صحبت کن بگو تو زندگی ما دخالت نکن  من سال اول ازدواج اینکارو کردم پیش پدرشوهرم ب مادرشوه ...

اینقدر رک؟؟؟!

باید رو حرفات محکم وایسی همه رسم و حرفاشونم قبول نکنی با شوهرت حرف بزن حتمن قانع کن ک این کارا زندگی ...

نمیشه شوهرم قبول نداره که همه حرفی رو می زنه اما معلومه