2789
عنوان

بسهههههههه ترووووجدتوووون بسههههه بخردا سایت خراااابه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 56 پست
عباس مرد علافی بود که تعدادی زیادی سیم کارت شماره محازی و ایمیل داشت و ای پی گوشیش هم هیچ جوره توسط ...

واااااو☹🥺

اینم سه نمره شما

۳😁✌🤪

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
په خودت😁🥺

منم از این قاعده مستثنی نیستم دیگه کاربرم من😁

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جوابمو نگرفتم نمره بی نمره😁🤪

اینو ببین عزیزدل😅😅😅

توی ۲۴ ساعته گذشته فقط ۳۶ تا تاپیک زده.

یه عباس (آقا)اومده میگه کی منو تعلیق کرد نفس کش؟؟🤪🤪🤪

اون آقا هم واسه اینکه نی نی یار گفته آقایون رو به اسم کوچیک صدا نزنید🥲🥲🥲😅😅😅

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

کاش تاپیکای قدیمیم میترکیدن😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

هیچ

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
نهههههههه😢😂😂💋

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
عاقا قبول نیست🤧 مننننننننننننننن نمرمو میخوام😠😠

🥺🥺🥺😰باشه فرزندم مگریست

بیا

_۳_😎😁

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
منم از این قاعده مستثنی نیستم دیگه کاربرم من😁

آورین

واااااو☹🥺 اینم سه نمره شما ۳😁✌🤪

مرسی مرسی کامل بود مگه نه🤓

انگشتتون دوتاس که 😒

من نمره نوموخام ماچ موخام💋😐

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
اینو ببین عزیزدل😅😅😅 توی ۲۴ ساعته گذشته فقط ۳۶ تا تاپیک زده. یه عباس (آقا)اومده میگه کی منو تعلی ...

اون تاپیک عباس نشست😂😂😂😂 فقط مونده بوده با رسم شکل توضیح بده..  

🥺🥺🥺😰باشه فرزندم مگریست بیا _۳_😎😁

دمت گرم😁😘😘😘

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
اینو ببین عزیزدل😅😅😅 توی ۲۴ ساعته گذشته فقط ۳۶ تا تاپیک زده. یه عباس (آقا)اومده میگه کی منو تعلی ...

الان تعلیق شد بدون این ک نی نی یار منو تعلیق کنه پس مشکل از اونه😐🤷‍♀️

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

🙄🙄🙄🥺☹😲خدای من

خدایی اسم کاربریتو رو چه حسابی انتخاب کردی؟😂😂😂 نوتیفیکیشن اومد رفتم نگاه کردم نوشته : واشر پست ...

😂😂 ی جا دیدم خوشم اومد.. نمیدونم واقعا...