2821
2789
عنوان

بسهههههههه ترووووجدتوووون بسههههه بخردا سایت خراااابه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 56 پست
عباس که بود و چه کرد و از کجا امد؟ (سه نمره)

کسی که بعد از باز شدن درب طویله مستقیم به نی نی سایت ورود کرد😎 

سه نمره منم بده

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی که بعد از باز شدن درب طویله مستقیم به نی نی سایت ورود کرد😎   سه نمره منم بده

جوابمو نگرفتم

نمره بی نمره😁🤪

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

ی معلوم الحال بی ادب 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

عباس مرد علافی بود که تعدادی زیادی سیم کارت شماره محازی و ایمیل داشت و ای پی گوشیش هم هیچ جوره توسط نی نی یار ها شناسایی و بسته نمیشد و حاصل قیام خونین عباس بفاک رفتن نی نی سایت بود .

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
چون عباس آمد......

ب درررک ایشالا دیگع نیاد اه

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
واکنش استاترا  و کاربرا ب تاپیک های ترکیده

په خودت😁🥺

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋
وای وای نگو 🤦 خدا شاهده دیگه دارم عووووق میزنم 😝

😂😂😂

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
میگم هی نیاید بگید چرا ترکید  چرا فلان شد بدونید سایت خراب شده! مشکل سایته هی میان میگن چرا ...

نفسسسس عمیق

من دیگه میرم معلومه به اعصابت مسلسل نیستی

لایک نکنین ، لایکککک نکنین ریپم کنین خوشحال شمممم😍😂
ی معلوم الحال بی ادب 

🥺

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
جوابمو نگرفتم نمره بی نمره😁🤪

عاقا قبول نیست🤧

مننننننننننننننن نمرمو میخوام😠😠