sunshinewww مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6338 عنوان قرص اسپیداکتون 37 بازدید | 10 پست کیست دارم تو تخمدانم، که خونریزی کردهبرای جوش بهم داده دکتر زنانداکسی سایکلین هم دکتر پوست داد بهمبه همراه دروسبلینچقدر طول میکشه جوشام خوب بشه؟ اشکم درومده دیروز | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 منم کپی شما بودم میخورم همین قرص ده روزه خوب میشن نترس ولی من چند ساله میخورم اگه نخورم جوش میزدن یک بار یک سال قط کردم به شدت جوش چرکی بهم زد و جای جوش ها چاله شده الان درگیر اسکار جوشامم کاش قطع نکرده بودم😔 همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
sunshinewww مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6338 منم کپی شما بودم میخورم همین قرص ده روزه خوب میشن نترس ولی من چند ساله میخورم اگه نخورم جوش میزدن یک ... شما هم کیست دارید؟ وای اینطوری گفتید اشکم درومد😭خداکنه خوب شهبه من گفتن کیستم جذب میشه، یه دونه دارم..
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 شما هم کیست دارید؟ وای اینطوری گفتید اشکم درومد😭خداکنه خوب شهبه من گفتن کیستم جذب میشه، یه دونه دار ... یدونه ؟ من رحمم پر از کیست ریز 😂😂😂نترس عزیزم الان همه زنا دارن تنبلی دارس ؟ همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
sunshinewww مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6338 یدونه ؟ من رحمم پر از کیست ریز 😂😂😂نترس عزیزم الان همه زنا دارن تنبلی دارس ؟ اره یه دونه سمیدونم اکثرا دارن میترسم جوشام نرهنه تنبلی ندارم فقط همون یه دونه کیسته
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 اره یه دونه سمیدونم اکثرا دارن میترسم جوشام نرهنه تنبلی ندارم فقط همون یه دونه کیسته جوشات صددرصد میره مطمئن باش یه شوینده دئو دراگ دارم عالیه خواستی شویندت تموم یخر برای صورت اما کیست ها رو منم درمانشو نمیدونم همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
sunshinewww مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6338 جوشات صددرصد میره مطمئن باش یه شوینده دئو دراگ دارم عالیه خواستی شویندت تموم یخر برای صورت اما کیست ... مرسی عزیزم میگیرم حتما، فعلا دارم درمالیفت میزنمکیست بدبختیه بخدااین جوشا بره فقط، نه میتونم ارایش کنم نه اعتماد به نفس پوست بدون ارایشو دارم
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 مرسی عزیزم میگیرم حتما، فعلا دارم درمالیفت میزنمکیست بدبختیه بخدااین جوشا بره فقط، نه میتونم ارایش ک ... من دکتر اسپیرونولاکتون اول دز پایین میداد تا چند مدت تحت نظر بودم تا جایی که قرص رسید یه دز صد اونجا دیگه تاثیر داشت الان رکزی سدونه میخورم ۱۰۰ همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 مرسی عزیزم میگیرم حتما، فعلا دارم درمالیفت میزنمکیست بدبختیه بخدااین جوشا بره فقط، نه میتونم ارایش ک ... گفتم که بدونی نگران نشی اگه اثر نکرد به دکترت بگو همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند
sunshinewww مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6338 من دکتر اسپیرونولاکتون اول دز پایین میداد تا چند مدت تحت نظر بودم تا جایی که قرص رسید یه دز صد اونجا ... دیگه سونو ندادی؟ باز خداروشکر جراحی نمیخوادبرای من دوزش صده
meammeam عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 4341 دیگه سونو ندادی؟ باز خداروشکر جراحی نمیخوادبرای من دوزش صده عزیزم به دکتر پوستت بگو نمیخوای جای جوشات بمونه بخدا اسکار جوش های قبلا برام شده کابوس درمانشم رسما غیر ممکن بگو نمیخوام جاش بمونه همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند