2777
2789
عنوان

به نظرتون از بی عرضگی‌منه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست

یاد مادر بزرگم افتادم مامانم میگفت پدر بزرگم واسه دخترا یه کاری میکرد مامان بزرگم ناراحت میشد میگفت واسه دخترا خرج نکن اونا ازدواج میکنن شوهرشون واسشون خرج میکنه. همیشه سر همین مساله پدر بزرگم و مادر بزرگم باهم‌دعوا میکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامنم و خواهرم میگن بی مصرفم.اون خواهرم معمولا سرکاره بخاطرهمین مامانم همیشه هواشو داره.کلا مامانم ک ...

شرایط ازدواج خوب اگه پیش اومد ازدواج کن ب نطر میاد خانوادت ملاکشون برای دوست داشتن فقط درآمد زایی باشه البته شایدم به خاطر وضعیت بد معیشتی باشه که اعصابشون بهم ریخته

تحمل کن برو سرکار دستت تو جیبت خودت  روزای خوبتم میاد

همه ی زندگیم باهام مثل یه آدم بی عرضه رفتار کردن.بخاطر اینکه از بس باهام تحقیر آمیز رفتارمیکردن وقتی میرفتم تو یه مغازه ای جایی فروشندگی‌کنم فک میکردم هم میخوان منو مسخره کنن تحقیرم کنن نمیتونستم تحمل کنم کارو ول مسکررم.بعد بیشتر سرکوفت میزدن که بی عرضه ای

شرایط ازدواج خوب اگه پیش اومد ازدواج کن ب نطر میاد خانوادت ملاکشون برای دوست داشتن فقط درآمد زایی با ...

اونا از همون بجگیم همینجوری بودن.همیشه در فقر بودن.بابام یه ماه کار میکرد یه سال بیکار بود.روزایی توخونمو بود که غذا واسه خوددن نداشتیم.حالا که من به این سن رسید بابام میاد به من میگه تو بی عرضه ای.من سر کار قبلیم خیلی دستم تند بود و درامدم به نسبت بالا بود ولی جون  یه ذره ولخرجم اونم فقط در حد خوراکی خریدن زود پولام تموم میشد وقتی واسه بابام تعریف میکردم دستم تنده و دو شیفت کارمیکنم مرم مسکرد ازتویه بی عرضه بعیده

همه ی زندگیم باهام مثل یه آدم بی عرضه رفتار کردن.بخاطر اینکه از بس باهام تحقیر آمیز رفتارمیکردن وقتی ...

اهمیت نده ، همین ک داری درس میخونی از عرضه ت هست، کی تو دانشجویی پول پارو کرده ، برو فروشنده شو مگه چیه اصلا عیب نداره ، مسخره هم کردن بکنن اهمیت نده تو کار خودت رو بکن ، خیلی به حرفاشون بها دادی و باورشون کردی ، اونا تو رو تضعیف روحیه کردن ،اعتماد ب نفست رو گرفتن  که خودتم بهشون کمک کردی ، اصلا اهمیت نده خودتو باور داشته باش خوتو قبول داشته باش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
دانشگاهو تموم کردی.؟ بنظرم به حرفاشون توجه نکن ان شاءالله یه کار خوب گیرت بیاد

نه یه ترم دیگه دارم.بعدم میخوان ارشدو برم تهران تا دیگه خونه نباشم.دعا کنید یه کارخوب زودترگیرم بیاد یه ذره مول سیو کنم