2777
2789
عنوان

به نظرتون از بی عرضگی‌منه؟

201 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها خوبین

ازبچگی یادم میاد پودو مادرم هیچوقت بهم پول توجیبی نمیدادن.اگر مثلا یه ذره پول دستم بود یه کیکی بستنی یا اسباب بازی ای براخودم میخریدم مامانم حسابی فحشم میداد که چرا ولخرجی کردی.وقتیم دانشگاه راه دور قبول شدم وعضم خرابتر.توخوابگاه بود و حمایت مالیشون درحد بخورنمیر بود.شهریه پرداز بودم و پول شهریه سه ترممو مو باهزار منت دادن دوترمشم خودم جورکردم.بعدم از دانشگاه انصراف زدم اصفهان ثبت نام کردم ادامه شو بخونم.همزمان دنبال کار بودم ولی دیر کارپیدا کردم و درحد ماهی سیصد تومن گاهی بابام بهم پول میداد که اونم مامانم کلی فحشم میداد که مفت خوری.بعدم که کار میدا کردم فقط مخارج خودم درمیومد تا این اواخر که بخاطر امتحانا کارو ول کردم تا امتحانا تموم شد دوباره دنب کارم

من کلا سه ماه یه بار دوماه یه بار از بابام دویس سیصد پول میگیرم.یه بارم پارسال یه تومن گرفتم

دوهفته پیش باحواهرم ترمینال بودیم گیرافتاده بودیم پیامش دادم صدتومت بفرست پول کرایه مونو بدیم یهودیدم پونصد فرستاد.سیصدشو خوهرم ریخت واسه شهریه ش دویست دیگه شم همینحوری خرج شد .دوباره دوسه روز پیش به خواهرم گفتم ازبابا دویست تومن پول بگیر بی پولیم تا کار مسدا کنیم.خواهرم بهش گفت بابام گفت بذار سرماه پونصد برات میریزم خواهرم گفت باشه.الان دیروز پونصد براش ریخت.الان از دیشب مامانم و اون یکی خواهرم دعوا راه انداختن گه شما چرا ازش پول میگیرسن چرا مفت خورین بذارین پولاش جمع بشه میخوایم خونه جدید اجاره کنیم.البته بهونشونه مامانم هروقت میبینه پول اومده دست من اعصابش خورد میشه دعوا را میندازه.کلی دیشب بهم فحش داد و گفت ازخونه ی ن برو بیرون نمیخوام اینجا باشی سربارمنی

شماها بگین من به نظرتون بی عرضه م؟

آهان مامانم میره سرکار ولی هیجوقت توخونه پول نمیذاره.دیروز شامپو نداشتیم رفتم یه شامپو خردیدم و ی ذره خوراکی واسه خونه که همه مصرف کردن شد پنحا تومن نسیه گرفتم.حالا کلی به من میگه تو به هیچ دردی نمیخوری پولای باباتو بگیر از مغازه نسیه بگیر و مفت بخور

حالا شما بگین من بی عرضه م؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هیچ هم بی عرضه نیستی پدر مادر با درک و شعوری نداری فقط البته عذر میخوام بابت گفتن این کلمات

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

چقد ناراحت شدم از پدر و مخصوصا مادرت؛؛؛مگ تو اجتماع زندگی نمیکنن و متوجه گرونی نیستن ک برا200یا300تومن اینجوری میکنن همون برو سرکار منت نکش

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

چه مفت‌خوری دختر؟ میدونم که مادر و پدرت هستن و دوستشون داری، اما خودت نخواستی که بدنیا بیای طبیعتا، با خواسته اون‌ها بدنیا اومدی اون هم توی کشوری که کار پیدا کردن کلا سخته با این شرایط اقتصادی، دیگه چه برسه برای خانم‌ها با این همه تبعیض و مشکل‌. کمترین حق تو از سمت خانواده‌ت تامین شدن حداقل‌هات از نظر مالیه، چه شرایط مالیش رو داشته باشن چه نه حق تو پابرجاست، حالا اگر نباشه این که آدم توقع داشته باشه یا نه یه چیز دیگه‌ست. امیدوارم یه کار خوب پیدا کنی عزیزم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

ربطی به بی عرضگی تو نداره. مشکل از خانوادته که نمیتونن مایحتاج بچه هارو رسیدگی کنن

حداقل وقتی میدونستی خانوادت پول بده نیستن دانشگاه دولتی میخوندین که هزینه شهریه نداشته باشین🚶🏻‍♀️

ن شما خیلی هم خانوم هستی ک با این وضعیت و رفتار مادرت زندگی میکنی و بی احترامی نمیکنی احسنت

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
به بی عرضگی تو چه ربطی داره آخه؟؟؟ 

مامنم و خواهرم میگن بی مصرفم.اون خواهرم معمولا سرکاره بخاطرهمین مامانم همیشه هواشو داره.کلا مامانم کسی که براش پول بیاره رو دوست داره.من توی کارای سخت نمیتونم دووم بیارم.البته کار فعلیمم آسون نبود.ولی کارخسلی سختو نمیتونم.واسه اینکه توایام امتحانات شرکار نیستم وکلا پولی ذخیره نکردم براشون معتقدن من بی فرضم