سلام بچه ها خوبین
ازبچگی یادم میاد پودو مادرم هیچوقت بهم پول توجیبی نمیدادن.اگر مثلا یه ذره پول دستم بود یه کیکی بستنی یا اسباب بازی ای براخودم میخریدم مامانم حسابی فحشم میداد که چرا ولخرجی کردی.وقتیم دانشگاه راه دور قبول شدم وعضم خرابتر.توخوابگاه بود و حمایت مالیشون درحد بخورنمیر بود.شهریه پرداز بودم و پول شهریه سه ترممو مو باهزار منت دادن دوترمشم خودم جورکردم.بعدم از دانشگاه انصراف زدم اصفهان ثبت نام کردم ادامه شو بخونم.همزمان دنبال کار بودم ولی دیر کارپیدا کردم و درحد ماهی سیصد تومن گاهی بابام بهم پول میداد که اونم مامانم کلی فحشم میداد که مفت خوری.بعدم که کار میدا کردم فقط مخارج خودم درمیومد تا این اواخر که بخاطر امتحانا کارو ول کردم تا امتحانا تموم شد دوباره دنب کارم
من کلا سه ماه یه بار دوماه یه بار از بابام دویس سیصد پول میگیرم.یه بارم پارسال یه تومن گرفتم
دوهفته پیش باحواهرم ترمینال بودیم گیرافتاده بودیم پیامش دادم صدتومت بفرست پول کرایه مونو بدیم یهودیدم پونصد فرستاد.سیصدشو خوهرم ریخت واسه شهریه ش دویست دیگه شم همینحوری خرج شد .دوباره دوسه روز پیش به خواهرم گفتم ازبابا دویست تومن پول بگیر بی پولیم تا کار مسدا کنیم.خواهرم بهش گفت بابام گفت بذار سرماه پونصد برات میریزم خواهرم گفت باشه.الان دیروز پونصد براش ریخت.الان از دیشب مامانم و اون یکی خواهرم دعوا راه انداختن گه شما چرا ازش پول میگیرسن چرا مفت خورین بذارین پولاش جمع بشه میخوایم خونه جدید اجاره کنیم.البته بهونشونه مامانم هروقت میبینه پول اومده دست من اعصابش خورد میشه دعوا را میندازه.کلی دیشب بهم فحش داد و گفت ازخونه ی ن برو بیرون نمیخوام اینجا باشی سربارمنی
شماها بگین من به نظرتون بی عرضه م؟
آهان مامانم میره سرکار ولی هیجوقت توخونه پول نمیذاره.دیروز شامپو نداشتیم رفتم یه شامپو خردیدم و ی ذره خوراکی واسه خونه که همه مصرف کردن شد پنحا تومن نسیه گرفتم.حالا کلی به من میگه تو به هیچ دردی نمیخوری پولای باباتو بگیر از مغازه نسیه بگیر و مفت بخور
حالا شما بگین من بی عرضه م؟