خواهرشوهرام خیلی بچه جاریم میبوسند جلوی بچه هام بچههام نگاه میکنن ناراحت میشن یا یه روز دخترم گفت به اون گفتن میخوان سوپرایزش کنن یعنی بچه جاریم سوپرایز کنن الکی میخوان دل دختر منو بشکونن من خودم خیلی به بچه هام میرسم شاغلم ولی اینا دلشون محبت خانواده باباشون میخواد من خودم مادر ندارم خواهر ندارم بچه هام خانواده مادری ندارن از طرف من ،خداهم مادرمون که عاشقشان بود گرفت ازم دلم خیلی گرفته نفرینشون کردم بدجنسن خیلی
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خاله هام بین منو دخترخاله هام فرق میزاشتن و میزارن
منم دلم میشکست بچه بودم چه حس بدیو ب بچت منتقل میکنن ولی خاله های من دلیلشون این بود ک اونا پدرشون درست حسابی نیس واسشون خرج نمیکنه ولی پدر من خرج میکنه ولی باز من بچه بودم دلم میشکست