2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه هاتوسط عمه

354 بازدید | 27 پست

خواهرشوهرام خیلی بچه جاریم می‌بوسند جلوی بچه هام بچه‌هام نگاه میکنن ناراحت میشن یا یه روز دخترم گفت به اون گفتن میخوان سوپرایزش کنن یعنی بچه جاریم سوپرایز کنن  الکی میخوان دل دختر منو بشکونن من خودم خیلی به بچه هام میرسم شاغلم ولی اینا دلشون محبت خانواده باباشون میخواد من خودم مادر ندارم خواهر ندارم بچه هام خانواده مادری ندارن از طرف من ،خداهم مادرمون که عاشقشان بود گرفت ازم دلم خیلی گرفته نفرینشون کردم بدجنسن خیلی 

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

برای بچه جاریم تولد میگیرن تولد بچه منو حتی تبریک نمیگن

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ب بچه ات یاد بدی محکم باشه و از بقیه تقاضای محبت نکنه ، میدونم بچس اما بی نتیجه نیس چون خودم ...

چه‌جوری یادش بدم

چ نامردن . عیب نداره اسی خودتو ناراحت نکن. من خودم عمه م خداشاهده وقتی خواهرزاده برادرزادها هام خونمونن حواسم هست یوقت محبتم ب یکیشون بیشتر نباشه اونیکی سرخورده شه چون بچه ها خیلییی حساسن طفلیا

شاید ناخواسته اینکارو میکنن خواهرشوهرات با تو مشکلی دارن؟

نه ناخواسته نیست

چ نامردن . عیب نداره اسی خودتو ناراحت نکن. من خودم عمه م خداشاهده وقتی خواهرزاده برادرزادها هام خونم ...

خدا خیرت بده

منم خاله هام بین منو دخترخاله هام فرق میزاشتن و میزارن 

منم دلم میشکست بچه بودم چه حس بدیو ب بچت منتقل میکنن ولی خاله های من دلیلشون این بود ک اونا پدرشون درست حسابی نیس واسشون خرج نمیکنه ولی پدر من خرج میکنه ولی باز من بچه بودم دلم میشکست 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔