2777
2789
عنوان

بچم بریچه

1098 بازدید | 20 پست

سلام دختراااا 

میگممم من هفته 34 بارداریم بچم بریچه 

بنظرتون چقد امکانش هست بچرخه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا هیچی

وااای خداکنه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
پسر من هفته ۳۸ چرخید خیلی وقت داری هنوز

جدی؟

اخه بچه بزرگه دیگه چطور میچرخه خخخخ!!

وای جفت پا میره تو واژن و لگنم دهنم سرویسه

خیلی رو دیدم بچرخن

اگر دوست داری بچرخه زیر شکمت اهنگ پخش کن 

اگر دوست نداری همون بالا شکمت اهنگ پخش کن 

سر بچه سمت اهنگ میمونه

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
اگه میخوای بچرخه چن تا ورزش هست دانلود کن حالت سجده و چهار دست و پا اینارو انجام بده

مرسی از راهنماییت عزیزم

ولی متاسفانه مث سگ از طبیعی میترسم دلم میخواد سز شم

خیلی رو دیدم بچرخن اگر دوست داری بچرخه زیر شکمت اهنگ پخش کن  اگر دوست نداری همون بالا شکمت اه ...

واااای چه جالب 

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم

مرسی از راهنماییت عزیزم ولی متاسفانه مث سگ از طبیعی میترسم دلم میخواد سز شم

ایشالا هرچی دلت بخواد بشه عزیزم

ولی اصلا از طبیعی نترس

پیاده روی کنی خیلی راحت زایمان میکنی یه جراحی بزرگ الکی هم نمیشی

جدی؟ اخه بچه بزرگه دیگه چطور میچرخه خخخخ!! وای جفت پا میره تو واژن و لگنم دهنم سرویسه

من اصن نفهمیدم کی چرخیده بود 

تا سونوی اخر ک ۳۲ هفته بودم بریچ بود

دوباره ۳۶ هفته یه سونو رفتم اونم بریچ بود

هفته ۳۸ لکه بینی داشتم.رفتم بستری شدم گفتن سفالیکه

ایشالا هرچی دلت بخواد بشه عزیزم ولی اصلا از طبیعی نترس پیاده روی کنی خیلی راحت زایمان میکنی یه جرا ...

مرسی فداتشم 

دعا کن برام چ طبیعی چ سزارین زایمان راحتی داشته باشم 

هرشب دارم کابوس میبینم

من اصن نفهمیدم کی چرخیده بود  تا سونوی اخر ک ۳۲ هفته بودم بریچ بود دوباره ۳۶ هفته یه سونو رفت ...

ای جوووونم عزیزم 

بچه منم مث چرخ و فلکه هر سری ک میرم سنو حالتش عوض میشه

دعا میکنم بریچ بمونه با اینکه خیلی هم اذیتم بخاطر پوزیشنش انقد ک ب مثانم لگد میزنه فک کنم تا اخر بارداری مثانمو بترکونه

مرسی فداتشم  دعا کن برام چ طبیعی چ سزارین زایمان راحتی داشته باشم  هرشب دارم کابوس میبین ...

نترس عزیزم به هردوشون حس خوب داشته باش

من با اینکه بیمارستانم خصوصی بود بصورت اختیاری طبیعی انتخاب کردم  هفته های اخر پیاده روی کنی و ورزشای زایمان رو از اینترنت دانلود کن و انجام بده خیلی راحت زایمان میکنی

من خودم  ۴، ۳ساعت دردام طول کشید که فقط نیم ساعت اخر سخت بود بقیش در حد درد مسمومیت و گلاب ب روت  اسهال  بود