2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم عادی میشه...شما هم باید سعی کنی برات مهم نباشه.یچه که همه زندگی نیست بخشی از زندگیه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

قرار نیست زندگی همه مثل هم باشه 

من عاشق بچه هام.چون انسانن ب نظرم.باهاشون خیلی راحتتر از بزرگسالم اما تصمیم دارم در اینده بچه دار نشم.خداقل تصمیم الان اینه.در ضمن اگر دوست داریم مدر و مادر بشیم و خودمون توانشو نداریم بچه هایی هستن ک دلشون پدر و مادر میخواد

خودتو مادر بدون حتما میشی امیدت بخدا باشخ

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
چرا؟؟ خب از پرورشگاه بچه بیارین خیلی هم ثواب داره

باید به نامش چیر‌بکنی بعد نمیدن ک کلی تو نوبت باشی هفت خان رستم . اخرشم مردم زخم زبون‌ میرنند . با دل دیونه خودم چیکار کنم 

قرار نیست زندگی همه مثل هم باشه  من عاشق بچه هام.چون انسانن ب نظرم.باهاشون خیلی راحتتر از بزرگ ...

سخته اوردن بچه از پروشگاه هفت خان رستم باید طی کنی صمن اینک پدیرش از طرف خانواده همسرم جای بحث داره خیلی درد بزرگیه تو دلم احساس میکنم . مشکل از همسرمه گاهی ب طلاق فک میکنم میدونم شاید متهم بشم ب بی وفایی ولی دردش برام قابل تحمل نیست حرفای اطرافیان ادیت میکنه با باردار شدن دوستام فقط ارزو میکنم من جاشون بودم د بریدم ای وی اف کردم نشد خدایااا من تسلیم ار اده توهم ولی تحملش سخته