2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 84 پست
شما که از اونم بدترین 🤣

اخه ب شما جه استوریش 

حالا شما استوریهای خلاف  جهت میذاشتین. یکی خق داشت چیزی بگه؟

تو میرفتی رای میدادی استوری میذاشتی خب 

چقد تو عقاید هم دخالت میکنید مگه صاحب افکاردیگرانید اخه

منم ازاونجورمطالب میزاشتم همسرمم همینطور تازه همسرم پیجش بازه وکلیم فالور داره همش میترسیدم بیان توگ ...

مسئله من الان حرف سیاسی نیست مسئلم برخودرد بعد از این با خواهر شوهرمه 

سر سنگین بشم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوبه استوری میبینم باب دلمون نیست مثل اهوی دشت زنگاری ازش عبور کنیم.....   بعد دشمن ...

مگه ندیدی دختره گفته پای اونایی ک رای میدنو میشکنه،اگه قرار ب دخالت نکردنه ب اون چه بخواد پا بشکنه،اسی فقط ی تذکر داده اون معلوم میست از کجا عقده داشته منتظر بهونه بوده،نمیخوای رای بدی نده چرا استوری میکنن فوش میدن

اخه ب شما جه استوریش  حالا شما استوریهای خلاف  جهت میذاشتین. یکی خق داشت چیزی بگه؟   ...

من کاری ندارم ب این تاپیک ندارم ولی اونایی ک رای ندادن خیلی ب کسایی ک رای دادن توهین کردن فحش دادن ،خب اسی هم نتونسته این رفتارو تحمل کنه 

دختر تو چیکار داری به بقیه تحمیل کنی 

زندگی خودتو بکن 

حالا خوب شد ؟

البته زنداداش منم همینطور خیلی مدعی حرف و عمل راستی و درستیه ولی عملش با صحبتش نمیخونه

الان از چشم همه افتاده ،شما هم دیگه به کسی تحمیل نکن تا خدایی نکرده مثل عروس ما نشی

مگه ندیدی دختره گفته پای اونایی ک رای میدنو میشکنه،اگه قرار ب دخالت نکردنه ب اون چه بخواد پا بشکنه،ا ...

از اونجایی ک کاربریمو دوست دارم.. 

شما رو با جمله فرمایشات شما صحیح.. راهی تاپیکهای دیگه میکنم و خودم بدرود میگم... موفق باشید 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
اخه ب شما جه استوریش  حالا شما استوریهای خلاف  جهت میذاشتین. یکی خق داشت چیزی بگه؟   ...

خب اون پا رو خط قرمز من گذاشته بود ...من نمیتونستم تحمل کنم یکی انقدر علنی به مملکتم توهین کنه 😔اونم در شرایطی که میدونه خانوادش و کسایی که شمارشو دارن چه افکاری دارن واسه بقیه ننوشته بود که واسه ما نوشته بود 

مسئله من الان حرف سیاسی نیست مسئلم برخودرد بعد از این با خواهر شوهرمه  سر سنگین بشم یا نه؟

اهمیتی نده بهش .نه نباش راحت باش هر  کسی مطابق شخصیت  خودش رفتار می کنه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

من نه کسی از فامیل رو فالو کردم نه تو گروهاشون میرم وضعیت وات ساپ هم اصلا نگاه نمیکنم اولا جبهه میگرفتن رک گفتم من نه دوس دارم کسی چیزی از زندگیم بدونه نه دوس دارم از زندگی کسی چیزی بدونم 

واینکه خودتون اشتباه کردین رفتید گفتید چون شروع کننده بودید نهایت یخورده سرسنگین باشید

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
بعد از دخالت اسی گفته  اصلا  استوری یکی ب دیگری چه اخه  

خب عزیزم تو استوری ی قسمت ریپلای داره ،اگه کسی جنبشو نداره خب ریپلایشو ببنده اصلا اصل استوریه ب اینه ک دیگران نظر بدن نمیخوای ببینن خب نذار اگرم گذاشتی جنبه داشته باش،اسی ک یهو نرفته تو پیویش نظر بده اون باید جنبشو میداشت

خب اون پا رو خط قرمز من گذاشته بود ...من نمیتونستم تحمل کنم یکی انقدر علنی به مملکتم توهین کنه 😔اون ...

شما باید خودتونو میزدید ب ندیدن 

یا استوری دفاع از رای میذاشتید 

هرگز مقابله نکنید. عقاید خودتونو بگید