2777
2789
عنوان

دعوا با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه به من ثابت کرده که در باب مسائل سیاسی با دوست و فامیل بحث نکنم کل فامیل همسرم مخالف رای دادن ...

والا منم معمولا سکوت میکنم در مقابل بیشتر کاراشون و حرفاشون ولی این یکی برام خیلی زور داشت 

اون میدونه ما شمارش داریم و میبینیم و با  روحیه ماام آشناست  ولی باز این کار میکنه 

شما که از اونم بدترین 🤣

بین اگه میگفتی استوری در مورد خورشت سبزی همههه اینحا بهت حق میدادن چون عروسی و توی نی نی سایت عروس ها همیشه حق دارن

اماااا

چون گفتی موافق رای دادن بودی

الان بشدت محکوم میشی

قفل کن تا لباست به تنته

والا منم معمولا سکوت میکنم در مقابل بیشتر کاراشون و حرفاشون ولی این یکی برام خیلی زور داشت  او ...

بیخیالشون

اونا از جای دیگه تغذیه فکری میشن شما از جای دیگه

اصلا ارزش نداره اعصاب بذاری براش

خدا وکیلی خودت جواب خـودت رو دادی....صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

ضمن اینکه اگه مادرشوهرتون ناراحت شده بود شکرررررر خدا زبون تو دهنش بود نهایتش خودش اعتراض میکرد🤷🏻‍♀️

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
شما که از اونم بدترین 🤣

منم ازاونجورمطالب میزاشتم همسرمم همینطور تازه همسرم پیجش بازه وکلیم فالور داره همش میترسیدم بیان توگونی ببرنش😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
اصلا ب روی خودت نیار اگر قهر کنی فک میکنه شوهرت ترو دعوا کرده خوشحال تر میشه

نه اتفاقا شوهرم طرف من گرفت فقط گفت نباید بهش پیام میدادی و اون متوجه این چیزا نیست تا اونجایی که بتونه جوابت میده اگرم میتونه نهایتا فوشت میده نشد چنگتم میندازه 

نه اتفاقا شوهرم طرف من گرفت فقط گفت نباید بهش پیام میدادی و اون متوجه این چیزا نیست تا اونجایی که بت ...

اوووه

چه خطرناک

از کسی که توی دعوا چیزی برای از دست دادن نداره بشدت پرهیز کن

داداشش البته بیمعرفتی کرده اینجوری گفته

ولی در کل

ارزش فامیل بیشتر از این حرفهاست

خدا وکیلی خودت جواب خـودت رو دادی....صلاح مملکت خویش خسروان دانند... ضمن اینکه اگه مادرشوهرتون نارا ...

مادر شوهرم خیلی بی زبونه البته با این رفتاری که دیدم متوجه شدم اخلاق بچه هاش میدونه که بنده خدا نمیتونه حرف بزنه