2777
2789
عنوان

خواهرشوهرپرو

707 بازدید | 26 پست

تایپیک قبل جریان وگفتم .شوهرم اومدبهش جریان وگفتم ..(خداروشکرخودم جواب پیام خواهرشوهرم ندادم یابه مادرشوهرم زنگ نزدم)شوهرم گفت زنگ میزنم به مامان ببینم چرااین حرف وزده اصلا نباید دخالت میکرده تودعوا شما.

زنگ زدبه مادرشوهرم.مادرشوهرم گفت من اصلا خبرندارم من کی همچین حرفی زدم به زن تو (بازم خداروشکرکه پیامهای خواهرشوهرم ونگه داشته بودم)ماهم رفتیم خونه مادرشوهرم پیامهارونشون دادیم .مادرشوهرم گفت بخدا من حرفی نزدم .خواهرشوهرم بیرون بود منتظرشدیم برگشت .شوهرم بهش گفت این پیامهاچیه برای پریا فرستادی..گفت برو بابا حوصله تو وبااون زن ج...ندارم .شوهرمم رفت زدتوگوشش(جیگرم حال اومد)اونم شروع کردفحش دادن به من😔گفت بخاطر این ج.... من ومیزنی کثافت .بروگورتوگم کن ازخونمون .شوهرمم دوباره زدتوگوشش گفت حرف دهنت وبفهم دفعه بعدتوگوشت نمیزنم بدبلایی سرت میارم .(ترسیددیگه فحشم نداد)شروع کردبه شوهرم بدوبیراه گفتن .شوهرمم گفت واسه چی اینارو فرستادی دروغی اگرمن ازمامان نمیپرسیدم فکرمیکردم واقعا حرف مامانه.خواهرشوهرم گفت زن تو فامیلاش همش خونتون هستن مرده بچه طاهره رودعوت کنه .شوهرمم گفت دلش نخواسته دعوت کنه به توربط نداره .خلاصه دعوا شدید شد خواهرشوهرم زنگ طاهره هم اومد .اونم اومد شروع کرد به من بدبخت فحش دادن .شوهرم گفت اصلا اونم بخواددعوت کن من دیگه نمیزارم شورشو دراوردید .طاهره گفت توازدواج کردی من دوماه بعددعوتت کردم زن توهم بایددعوت میکرد ..شوهرم گفت اره باپول خودم دعوتم کردی ۲۰۰ازمن گرفتی برای خودم کادو خریدی گفتی پس میدی هنوزه که بدی(یعنی کپ کردم تاالان خبرنداشتم)دیگه زبون منم بازشد .گفتم که اینطور پس اون پارچ‌ولیوان ۱۲۰تومنی روباپول شوهرم خریدی کادو دادی(منظورم این بود۸۰تومنشم خوردی)گفت خوب کردم تولیاقت نداشتی از خودم برات خرج کنم  گفتم اگرلیاقت نداشتم .پسرتوهم لیاقت نداشته دعوتش کنم که نکردم .مادرشوهرمم این وسط هی میگفت بسه ابروم رفت همسایه هاصداتون ومیشنون .شوهرمم اخر سرگفت تاوقتی این دخترهای بیشعورت وادم نکنی همین بساط هست .اومدیم خونمون .مادرشوهرم تادم دراومد گفت بیایداشتی کنید این کارها چیه .شوهرم گفت تاالان زن من کوتاه اومده دیگه کافیه .برگشتیم خونه .حالا خواهرشوهرام هی دارن به من پیام فحش میدن .میترسم به شوهرم بگم بازبره اونجا

با اجازه استارتر

خانوما خیلی به دعاهاتون نیاز دارم خیلی🙏🏻💚😔

میگن 40 نفر از ته دلشون دعا کنن دعا هاشون میگیره پس واس من بیچاره هم دعا کنید اگه میشه نفری یدونه ایت الکرسی برام بخونید به نیت کارگشاهیم 😔🙏🏻

خیلی نیازم به دعا خیلی😔💔

منو خواهر خودتون بدونید و برام دعا کنید 😔🙏🏻💔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامنم حرف نمیزنه اعصابش خیلی خورده

آخی 

براش گل بابونه دم کن، واسه اعصاب خوبه آرومش میکنه 

واقعا سخته ناراحتی از خانواده 😖😖

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓
آخی  براش گل بابونه دم کن، واسه اعصاب خوبه آرومش میکنه  واقعا سخته ناراحتی از خانواده 😖 ...

یکباربچه روبردم پیشش گفت بروحوصله ندارم سرم دردمیکنه .راستش دیگه جرات نکردم برم ترسیدم بهم حرفی بزنه دلم بشکنه

محلشون نده جوابشونم نده پیاماشونم نمی دونم خودت میدونی به خودت وبچت برس ولشون کن اونا نمی خوان باهات خوب بشن وقتی باسیلی شوهزت به خواهرش جیگرت حال میاد مطمئن باش  بینتون محبتی وجود نداره خودتو کوچیک نکن

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
یکباربچه روبردم پیشش گفت بروحوصله ندارم سرم دردمیکنه .راستش دیگه جرات نکردم برم ترسیدم بهم حرفی بزنه ...

پس تنها باشه بهتره 

چه بی شخصیتن خواهراش 😐

دیگه اصلن چیزی نگو فقطپیاما رو نگه دار ببین درسته شوهرت پشتت در اومد ولی خیلی کشش بدیذجلو اونا ضایت ...

ن نشون نمیدم میترسم بره اونجاالان عصبانیم هست اتفاق بدی بیفته

خیلی بدهستن مخصوصا اینی که مجرده انقدبه من تیکه میندازه

🥴من خودم خواهرشوهرم🤭

کلا   زنش رو خیلی دوس ندارم 😐 زنشم دوسم نداره 

ولی وقتی میان یا میریم سعی می‌کنیم خوب باشیم باهم فقط درحد سلام احوال پرسی 🥴 قشنگ روبه روم میگه از فلانی اصلا خوشم نمیاد 😐منم میگم همچنین 😂😂