2777
2789

دیدم که بخشیدن بخاطر بچه یا ابرو 

ولی دارن تحمل میکنن فقط

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتاد به پام ولی دیگه بی فایدست دلم دیگه باهاش صاف نمیشه با اینکه عاشقش بودم 

گاهی هنوز دوسش دارم ولی باز اون خاطرات بد تداعی میشه و عذاب میکشم فقط 

عصبی شدم منی که صدای خندم تا هفت تا خونه اونطرف تر میرفت 

به نظر من بیخود عمرتونو حروم ادم خیانت کار نکنید تا اخر عمر هیچوقت نمیتونید شاد باشید این حس منه نمیدونم و همیشه هم با شک و تردید زندگی می کنید 

زندگی می تونه خیلی قشنگ تر باشه 

افتاد به پام ولی دیگه بی فایدست دلم دیگه باهاش صاف نمیشه با اینکه عاشقش بودم   گاهی هنوز ...

فدای اون دلت بشم که به خاطر بچه هات هنوز داری تحمل میکنی , ظلم میکنی به خودت ولی بازم سکوت میکنی

مگه میشه خدا نبینه , خیانت خیلی بده ولی سکوت و تحمل بعد از خیانت خیلی بدتره , فقط میتونم برات آرزو کنم هرچی به صلاحته پیش بیاد و دلت آروم بشه 

you are everything to me I can't lost you 
خب چرا خیانت زیاد شده تا حالا بهش فکر کردین ؟!

زن هرزه زیاد شده بی بندو باری زیاد شده متاهل مجرد فرق نمیکنه ۸۰ درصد خراب شدن میگن حروم شیرین تره اما خدا داند 

و اینکه ۹۰ درصد مردا بی لیاقتن و هوس باز 

فدای اون دلت بشم که به خاطر بچه هات هنوز داری تحمل میکنی , ظلم میکنی به خودت ولی بازم سکوت میکنی مگ ...

خدانکنه گلی . ممنون از دعای قشنگت 

فقط ارزوم اینه یبار دیگه یه چیزی ازش ببینم تا بتونم راحت قیدشو بزنم   حیف دخترای مثل دسته گلم 

خب اینا مگه قبلا نبوده ، چه میدونم کاباره و این حرفا ؟ 

زنای اون موقع مثل الان نبودن خیلی صبورتر بودن فکنم و با چنتا زن کنار میومدن حتما  

یکی میگه کمبود تو زندگی ولی منکه کمبودی برای شوهرم نزاشتم فکنم از بس سیرش کردم از همه  لحاظ  که دلشو زد 

همیشه تو هر شرایطی باید تعادل رو حفظ کرد   زیادی هم  از خودت مایه بزاری میشه این