2777
2789

بلایک لطفا

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

منافذ پوستی جمع نمیشن فقط اولاش جمع میشن بعد به حالت اولشون بر می گردن براز جای جوش co2 فرکشنال خوبه باید چند جلسه بری

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک جلسه میکرونیدلیگ رفتم تاثیری ندیدم

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم

من تو پیجا دیدم بعضیا سابسیژن انجام دادن تاثیر داشته نمیدونم واقعا راسته که برم 

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
منم ۱۲جلسه😢فقط پولت هدر میره

اصلا هیچ تاثیری ندیدی؟؟؟