2777
2789
دکتر خودم متخصص هست خودش گفت من پساری نمیزارم باید بری بیمارستان بیمارستانم ک میرم دکتری ک پساری گذا ...

نرو دختر این همه راه،خوب برو پیش دکتر خودت ،ببین پساری و سرکلاژ جلو زایمان زودرس را میگیرن و خوب بهترینش اینه بعد این عمل ها استراحت داشته باشی،من تجربیات مامانا دیگه و حتی چند تا مقاله خوندم این بود که استراحتوبیشتر ،کار سنگین نکنی،جسم سنگین اصلا بر نداری ،روی زمین نشینی یا نخوابی "بهتره"توالت حتما فرنگی،پله بالا پایین نشی اگه هم خونت پله داره فقط برای دکتر بیایی و بری ،زیاد هم‌نشینی ،چون فشار به دهانه رحم میاد و باعث زایمان زودرس میشه

اون دکتر چقدر بیخیال،ادرس مطبشو بگیر برو اگه هم نبود برو یک متخصص دیگه 

من خودم بعد عمل پیش دو تا متخصص رفتم که گفتن بهترین کار برای من زدن امپولا  هر هفته به موقع شیاف گذاشتن هروز ،خوردن ویتامین ها و امگا ۳ و آسپرین،و استراحت مطلق چون دهانه رحمم باز و بهتر فشاری روش نباشه بقیش هم باید توکل کنم بخدا 

دو هفته دیگه باید برم دکتر،خدا کنه استرااحت ها نتیجه بده و بگه دهانه بسته تر شده یا چمیدونم بچه رفته بالا،من بچم سفالیک و یرش پایینه 

نرو دختر این همه راه،خوب برو پیش دکتر خودت ،ببین پساری و سرکلاژ جلو زایمان زودرس را میگیرن و خوب بهت ...

متاسفانه جایی ک ما هستیم جز ی متخصص ک اونم من میریم پیشش دیگه هیچی نیست تازه ۲ساعت میری میرسی ب اون بیمارستان بعد ۲ساعت دیگم ک بری میرسی داخل خود تهران نمی تونم برم اونجا خودمون ماشین نداریم شوهرمم سرکاره اصلن ی روز هم مرخصی اجازه نداره منم ک فقط خوابیده هیچ کاری نمیکنم فقط دستشویی همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو دختر این همه راه،خوب برو پیش دکتر خودت ،ببین پساری و سرکلاژ جلو زایمان زودرس را میگیرن و خوب بهت ...

دکترم گفتم فقط تا ۲۳هفته واسه سرکلاژ وقت داری دیگه آخرش ۲۴هفته ولی من ۲۶هفته گفت یا پساری یا اینکه ممکنه بچتوداز دست بدی ک من پساری رو انتخاب کردم

دکترم گفتم فقط تا ۲۳هفته واسه سرکلاژ وقت داری دیگه آخرش ۲۴هفته ولی من ۲۶هفته گفت یا پساری یا اینکه م ...

اره لالای ۲۲ هفته را سرکلاژ نمیکنند تازه هفته ۲۰ تا ۲۲ هم هرکسی زیر بار همل نمیره چون ممکنه کیسه اب پاره بشه من خودم دکترم گفت وقت عمل احتمالا کیسه اب پاره بشه اما  باید ربسکشو به جون بخری که قبول کردم،پساری خیلی خوبه شما دیگه هفته های خطر را گذروندی نکران هیچی نباش بقیه هفته ها را هم به خوبی پشت سر میگذرونی فقط باید مراعات کنی

[QUOTE=199146169]عزبزم سلام در چه حالی؟هنوز استراجت مطلقی؟بهتر شدی؟[/QUOTسلام هیچی مطلق تو خونه پدرم ...

عزیزم دیگه اخراشه،اللن باید ۳۲ هفته باشی درسته؟دیگه ۵ هفته دیگه نهایتا کوچولوتو بغل میگیری

عزیزم دیگه اخراشه،اللن باید ۳۲ هفته باشی درسته؟دیگه ۵ هفته دیگه نهایتا کوچولوتو بغل میگیری

والا با حساب خودم این پنجشنبه میرم تو ۳۲هفته تاریخ زایمانم ۲۸شهریورع