2777
2789
چند هفتگی پساری گذاشتی،وایی منم استراحت مطلقم تازه دارم وارد ۲۲ میشم و امیدوارم زودترربگذره،امپول می ...

۲۶هفته گذاشتم من هیچ فعالیتی ندارم فقط دراز میکشم از صبح تا شب فقط دستشویی میرم همین آمپول ک نمیزنم فقط شیاف بچم قشنگ تو واژن حسش میکنم حرکات بچه ی شما هم اینجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶هفته گذاشتم من هیچ فعالیتی ندارم فقط دراز میکشم از صبح تا شب فقط دستشویی میرم همین آمپول ک نمیزنم ...

منوهفتهدای یکبار امپول میزنم،هر روز شیاف و قرص میخورم هفته ۱۹ طول سرویکسم کم شد اورژانس سرکلاژ شدم،اره اره حس میکنم یک چیزی تو واژنم تکون میخوره گاعی،به خاطر همین استراحت مطلقم ،یعنی هفته ۲۸ را رد کنم خیالم راحتومیشه که خطر را گذروندم ،بقیه عفته هاشو با خیال راحت میگذرونم

منوهفتهدای یکبار امپول میزنم،هر روز شیاف و قرص میخورم هفته ۱۹ طول سرویکسم کم شد اورژانس سرکلاژ شدم،ا ...

بعد هفته ی ۲۸چه اتفاقی میافته ؟ شما هم خوابیدن یا فعالیت میکنین

بعد هفته ی ۲۸چه اتفاقی میافته ؟ شما هم خوابیدن یا فعالیت میکنین

من خوابیدم فقط دستشویی تا دستشویی بلند میشم حتی گفت ننشینم،دکتر گفت بعد هفته ۲۸ خطر اینکه بچه نمونه رفع میشه،یعنی ۲۸به بالا اگه بدنیا بیاد سالمه و میمونه،فقط امپول ریه را باید بزنی 

من خوابیدم فقط دستشویی تا دستشویی بلند میشم حتی گفت ننشینم،دکتر گفت بعد هفته ۲۸ خطر اینکه بچه نمونه ...

تا ۲۵ میگن موندن بچه ۵۰ ۵۰ و بهتر احیا نشه،۲۵ تا ۲۸ احتمال بالایی که وقتی بزرگ بشه مشکل پیدا کنه "توعی معلولیت"۲۸ به بالا  همه این خطر ها رفع میشه و خوب اگه سروقتش به دنیا بیاد که عاایه ،من زایمانم ابان ماهه یعنی تا اونموقع باید بخوابم

تا ۲۵ میگن موندن بچه ۵۰ ۵۰ و بهتر احیا نشه،۲۵ تا ۲۸ احتمال بالایی که وقتی بزرگ بشه مشکل پیدا کنه "تو ...

الان ایشاالله ک بچتون سالم سر موقع بدنیا بیاد من ۱۴روزه استراحت مطلق شدم خسته شدم ۲ماه دیگه چجوری تحمل کنم

الان ایشاالله ک بچتون سالم سر موقع بدنیا بیاد من ۱۴روزه استراحت مطلق شدم خسته شدم ۲ماه دیگه چجوری تح ...

عزیزم مرسی الهی آمین

باز خوبه دو ماه داری من که الان دو هفتست خوابیدم و تیر و مرداد و شهریور و مهر هم باید بخوابم ،منم واقعا کلافه شدم اما به خاطر نی نی این چند ماه هم تحمل میکنم

من فقط زیر نافم بزرگ شده میترسم بچه بالا نیاد راستی بچتون دختر یا پسر

منوپسر دارم اگه خدا بخواد ،والا من شکمم زیاد بزرگ نشده اما بچم پایین تو واژن حسش میکنم نمیدونم طبیعیه یا نه اما خداییش امیدوارم اخرش خوب تموم بشه.استراحت کن حتما،توالت فرنگی استفاده کن ،بلند نشی کار خونه انجام بدی لطفا

[QUOTE=196018175]منوپسر دارم اگه خدا بخواد ،والا من شکمم زیاد بزرگ نشده اما بچم پایین تو واژن حسش میکنم نمیدونم طبیعی ...[/QUOTمن با این ۲۷هستم بچم همش تو واژنم روی صندلی ک میشینم انگار دستش داره میاد بیرون خیلی بده دیگه فقط دراز کشیدم حالا سرکلاژ بهتره من حلقه گذاشتم خیلی اذیت میکنه

[QUOTE=196018175]منوپسر دارم اگه خدا بخواد ،والا من شکمم زیاد بزرگ نشده اما بچم پایین تو واژن حسش می ...

فقط دراز بکش حتی نشین،توالت فرنگی استفاده کن دو هفتهدای یکبار ۵ دقیقخ برو حمام ،حتما به دکترت بگو جانم 

فقط دراز بکش حتی نشین،توالت فرنگی استفاده کن دو هفتهدای یکبار ۵ دقیقخ برو حمام ،حتما به دکترت بگو جا ...

دکتر خودم متخصص هست خودش گفت من پساری نمیزارم باید بری بیمارستان بیمارستانم ک میرم دکتری ک پساری گذاشته نیست میگن بعضی اوغات میاد ی سر میزنه میره ۳باره داریم میریم خونمون تا بیمارستان ۲ساعت فاصله داره هر موقعه ما میرم ساعت ۷صبح میگن تا ساعت ۶یا ۷عصر بشنین شاید دکتر اومو اصلن بخدا درگیر