2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه صورتیه ببر دکتر باید ازمایش ادرار بده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
نارنجیه یا صورتی ..آب بهش میدی سعی کن زیاد آب بدی 

آب زیاد نمیخوره 

یعنی واسه آب خوردن 

داخلش میارم بیرون میشورم 

دور سرش سفیدی میزنه 

نمیدونم منظورم رسوندم یا ن

صورتیه ادرارش صورتی نیس جای ادرارش یه دایره  صورتی رو مای بی بی

چندتا مای بیبی اینجوری شده؟ بالاخره ادرار صورتی بوده یا کمی خونی بوده

ببرش دکتر منم پسرم دوماه پیش ادرارش صورتی شد البته 5سالشه بردیم دکتر و دو سه بار ازمایش که اولش خیلی ترسیدیم یه چیزش بالا بود بعد گفتن ویروسیه چیزی نیست ازمایش هفته بعدش سالم بود

شمام ببرش اگه خدای نکرده موردی داره زودتر درمان بشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
آب زیاد نمیخوره  یعنی واسه آب خوردن  داخلش میارم بیرون میشورم  دور سرش سفیدی میزنه ...

آب زیاد بهش بده هر دو سه ساعت یه ذره آب بده اگه مایل به نارنجیه از کم ابی یا کم شیر خوردنه ...دور آلت تناسلی منظورته ؟...ببخشید دیر جواب دادم رفتم به پسرم غذا دادم 

آب زیاد بهش بده هر دو سه ساعت یه ذره آب بده اگه مایل به نارنجیه از کم ابی یا کم شیر خوردنه ...دور آل ...

آره دورش که بیرون میارم بشورم سفیدی داره مثل پوست پوست 

خیلی خیلی گرمایی

خوب دیگه یه مدت کمتر پوشک کن ببخشید مثلا پی پی که کرد پوشکشو باز کن و فقط شلوار بپوشون اشکال نداره تو شلوار جیش کنه فقط تند تند شلوارشم عوض کن ببین چی میشه.. آب هم هر دو سه ساعت تو شیشه شیر بهش بده آب خیلی خوبه بخوره

خوب دیگه یه مدت کمتر پوشک کن ببخشید مثلا پی پی که کرد پوشکشو باز کن و فقط شلوار بپوشون اشکال نداره ت ...

آره ولی نمیخوره غذا هم همینجوریه صبح تا الان یه قاشق خیلی شیطونه خیلی نمیتونم کنترلش کنم