سلام.دوستان من باردارم.tsh داده بودم.گفت کافی نیست.دکتر غدد برام ازمایش t3,t4 و ntp هم نوشت.رفتم ازمایشگاه گفت ۳۵۰ میشه. جایی رو میشناسید با تامین اجتماعی هزینه ش کمتر بشه.بیمارستانای دولتی انجام میدن ؟ چون شوهرم هنوز حقوق نگرفته
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دو تا ازمایشگاه پرسیدم.گفتم با دفترچه ۳۶۰ .ازاد ۳۹۰
نمیدونم چطوریه شاید خیلی تخصصیه
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مطمئنی من انجامد دادم همین هفته بادفترچه تازه چندتا آزمایش دیگه هم همراش بود شد 148 یه آزمایشگاه دیگه سوال کن آز تیروئید نهایتأ بشه 80
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.