2777
2789

من پارسال اشتباهی تویه گروهی اد شدم و مختلط بود یه پسر اومد پیویم گفت چرا رفتی بیرون و من جوابشو ندادم و اون هی پیام میداد و می‌گفت میزارمت اتحاد😔😔منم نمیدونستم اتحاد چیه جوابشو میدادم😔البته خیلی صمیمی نه بعد پارسال یه هفته به عید مونده بود شوهرم اونارو دیدم(باور کنین من پیامی بهش نداده بودم که بخوام خیانت کنم ولی می‌دونم به هرحال چون جوابشو دادم خیانت محسوب میشه😢😭)بعد ک شوهرم دیدخیلی سرو صدا کرد و اینا چون شوهرم به شدنچت رویه من حساسه و غیرتیه و گفت نمیخوامت و زنگ بزن بابات بیاد دنبالت منم زنگ زدم به. بابام گفتم باهاش دعوا کردم بیاد دنبالم 😭😢اون یه هفته خیلی برام سخت بود چون زنگ میزد می‌گفت نمیخوامت دیگه دوست ندارم و بهت اعتماد ندارم

چندباریم خواستم خودکشی کنم ولی برای خانوادم ترسیدم چون ۵ماه قبل این ماجرا من رابطه داشتم اونم می‌گفت یه جارو پیدا میکنم ک ترمیم کنه و همه جا میگم مشکل از کنه ک برای تو دردسر نشه😭😭😭ولی خب دیگه آشتی کردیم و بعد ۵ماهش رفتیم مسافرت و خیلی باهم خوب بودیم

ولی دیروز ک اعصابش به شدت خورد بود اومد دنبالم ک من و ببره خونمون بعد دوسه بار گفته بود بهم چرا ماسک نمی‌زنی و همیشه دعوا میشد 

بعد دیروز هی مفت باید یه دفعه بزنم تو دهنتت ک بفهمی منم دیدم اعصاب ندارع گفتم ساکت باشم بهتره 

بعد اونم دید من ناراحتم گفت بیا ماشین روندن و یادت بدم بعد ک سوار شدم و تموم شد 

بهش گفتم عزیزم هرچیزی و با زبون خوش بگی خیلی بهتره چه طرف من باشم چه مادرت،چه کارگرات بازیکن خوش خیلی بهتره که صحبت کنی 

اونم یهو جنون گرفتش گفت چون. بهت اعتماد ندارم همه دوست نداشته باشم خیلیم دوست دارم و این ماشینم به خاطر رفت و آمد تو خریدم ولی ۵۰درصد بهت اعتماد ندارم 😔😔😭😭گفت اگه زنی باید اعتمادمو جلب کنی😭😭😭😭ابجیا چیکارکنم ک خوب بشه دارم دیونه میشم از دیروز خیلی حالم گرفته اس 😭😭😭😭خیلی بده ک شوهرت اینجوری باهات صحبت کنه😭😭😭😭😭😭

ببخشید ک طولانی شد

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

حالا اتحاد چی بود؟ من نفهمیدم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بر من متولد ۸۴ هستی ؟ چند ساله ازدواج کردی مگ؟

نه من متولد ۸۴ نیستم 😔۸۱ ام

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اعتمادشو جلب کن

اصلا اشکال نداره

گوشیتو مدام در اختیارش بذار

یا مثلا گروهی چیزی عضو میشی برو بهش بگو، واسه هر کاریت ازش نظر و راهنمایی بخا

درجریان ریزترین کارهاتم قرارش بده

نگران نباش بد عادت نمیشه

اعتمادش ک دوباره جلب بشه راحتت میذاره

ولی هرگز سواستفاده نکن

حالا اتحاد چی بود؟ من نفهمیدم

اتحاد مثلا یه گروهیه بهش آیدی میدی و ۴۰،۵۰نفر میان پیویت فحش بارونت میکنن منم از همه جا بیخبر اتحاد و یه اژدها تصور میکردم😭😭😭

اعتمادشو جلب کن اصلا اشکال نداره گوشیتو مدام در اختیارش بذار یا مثلا گروهی چیزی عضو میشی برو بهش ...

بخدا خسته شدم خیلی ام خسته شدم و اندازه جونمون همو دوست داریم ولی نمی‌دونم چرا اعتماد ندارع😔😔😔😔

عزیزم واقعاااااا زود ازدواج کردی 

😔اره

قضیه ترمیم نفهمیدم    

چون قبل این دعوامون رابطه داشتیم اونم گفت میرم بکارتتو ترمیم میکنم و به همه جا میگم مشکل از منه که برات مشکلی پیش نیاد😔😔😭😭