من پارسال اشتباهی تویه گروهی اد شدم و مختلط بود یه پسر اومد پیویم گفت چرا رفتی بیرون و من جوابشو ندادم و اون هی پیام میداد و میگفت میزارمت اتحاد😔😔منم نمیدونستم اتحاد چیه جوابشو میدادم😔البته خیلی صمیمی نه بعد پارسال یه هفته به عید مونده بود شوهرم اونارو دیدم(باور کنین من پیامی بهش نداده بودم که بخوام خیانت کنم ولی میدونم به هرحال چون جوابشو دادم خیانت محسوب میشه😢😭)بعد ک شوهرم دیدخیلی سرو صدا کرد و اینا چون شوهرم به شدنچت رویه من حساسه و غیرتیه و گفت نمیخوامت و زنگ بزن بابات بیاد دنبالت منم زنگ زدم به. بابام گفتم باهاش دعوا کردم بیاد دنبالم 😭😢اون یه هفته خیلی برام سخت بود چون زنگ میزد میگفت نمیخوامت دیگه دوست ندارم و بهت اعتماد ندارم
چندباریم خواستم خودکشی کنم ولی برای خانوادم ترسیدم چون ۵ماه قبل این ماجرا من رابطه داشتم اونم میگفت یه جارو پیدا میکنم ک ترمیم کنه و همه جا میگم مشکل از کنه ک برای تو دردسر نشه😭😭😭ولی خب دیگه آشتی کردیم و بعد ۵ماهش رفتیم مسافرت و خیلی باهم خوب بودیم
ولی دیروز ک اعصابش به شدت خورد بود اومد دنبالم ک من و ببره خونمون بعد دوسه بار گفته بود بهم چرا ماسک نمیزنی و همیشه دعوا میشد
بعد دیروز هی مفت باید یه دفعه بزنم تو دهنتت ک بفهمی منم دیدم اعصاب ندارع گفتم ساکت باشم بهتره
بعد اونم دید من ناراحتم گفت بیا ماشین روندن و یادت بدم بعد ک سوار شدم و تموم شد
بهش گفتم عزیزم هرچیزی و با زبون خوش بگی خیلی بهتره چه طرف من باشم چه مادرت،چه کارگرات بازیکن خوش خیلی بهتره که صحبت کنی
اونم یهو جنون گرفتش گفت چون. بهت اعتماد ندارم همه دوست نداشته باشم خیلیم دوست دارم و این ماشینم به خاطر رفت و آمد تو خریدم ولی ۵۰درصد بهت اعتماد ندارم 😔😔😭😭گفت اگه زنی باید اعتمادمو جلب کنی😭😭😭😭ابجیا چیکارکنم ک خوب بشه دارم دیونه میشم از دیروز خیلی حالم گرفته اس 😭😭😭😭خیلی بده ک شوهرت اینجوری باهات صحبت کنه😭😭😭😭😭😭
ببخشید ک طولانی شد