2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید بازم مزاحم میشم میگم یه متن انگلیسی اگه فقط ترجمه شه (بازنویسی نشه) و داخل یه مقاله فار ...

سلام 

ببنید  در مورد ترجمه ی مستقیم اینطوری عمل میکنیم ما:

اگر مطلبی که از متن اصلی برمیداریم اگر به صورت آمار و ارقام هست و یا آوردنش مقاله رو پر بار تر کنه قطعا به صورت رفرنس دهی باید بیاد

نه ممکنه یه مطلبی رو از یه متن برداریم ولی با بیان و شیوه خودمون بهتر بتونیم توضیح بدیم.در این صورت دیگه کلمات ممکنه تغییر کنه و دیگه نیاز نیست رفرنس دقیق منبع اصلی بیان بشه. معمولا توصیه میشه مورد دوم در بحث تحلیل و نتیجه گیری بیاد که پلاجریسم رو شامل نشه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
سلام ، واسه کسی که تازه میخواد شروع کنه،چه پیشنهادی دارید؟ من یه تعداد ویدیو از یوتیوب هم دیدم ولی ه ...

سلام

در مورد چی؟ اگه منظورت مقاله نویسی هست به این ترتیب عمل کن 

اول ببین موضوع و مسئله ای که تو میخوای در موردش مقاله بنویسی چی هست. قشنگ مشخص کن

یا اگه چیزی مد نظرت نیس برو تو سایت مجلات معتبر مربوط به رشته ودت و ببین موضوعاتورزی کع دارن در موردش کار و تحقیق میکنن چیه ازشون ایده بگیر یا اگه مسئله ای قابل حل نشده باقی مونده رو تو ذهن بیار...

بعد بسته به رشتت روش تحقیق فرق میکنه

ولی درکل اصولا نوشتن مقاله  برای مجله معتبر نیاز به خوندن هزاران مقاله داره 

بهتره با مجلات لول پایین شروع کنی و به مرور دستت بیاد

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
سلام بفرمائید سوالتون رو

سلام ببخشید من بازم مزاحمتون میشم🙇‍♀️ توی مقدمه باید تمام جملات رفرنس بخورن دیگه.درسته؟  حالا تو خیلیی از مقالات دیدم که جملاتی هست که پایانش نقطه گذاشته شده و بعدش رفرنسی نیست.موضوع چیه؟ یعنی اون جمله مال خود نویسنده اس؟ 

کتاب فقط اسم نویسنده، اسم کتاب ناشر و سال انتشار، تو اندنوت بزنی همینارو میاره. اگه نیاورد دستی وارد ...

سلام ببخشید من بازم مزاحمتون میشم🙇‍♀️ توی مقدمه باید تمام جملات رفرنس بخورن دیگه.درسته؟  حالا تو خیلی از مقالات دیدم که جملاتی هست که پایانش نقطه گذاشته شده و بعدش رفرنسی نیست.موضوع چیه؟ یعنی اون جمله مال خود نویسنده اس؟ 

سلام ببخشید من بازم مزاحمتون میشم🙇‍♀️ توی مقدمه باید تمام جملات رفرنس بخورن دیگه.درسته؟  حالا ...

بله حتما جمله مال نویسنده اس. مثلا کلا تو مقدمه و بخش پیشینه تحقیق نیازی به اوردن ببشتر از ۳۰ رفرنس نیست (مگر ابنکه مقاله مروری باشه)، خیلی جملات که دانش عام محسوب میشن پیرامون اون موضوع نیازی به رفرنس ندارند.

مثلا طرف مقاله رو اینجوری شروع میکنه که "امروز اهمیت انرژی های تجدید پذیر در جهان بیش از هر زمان دیگری می باشد. با تقلیل سوخت های فسیلی و اثرات سوء و روزافزون گازهای گلخانه ضرورت استفاده از انرژی های نو از گذشته بیشتر شده است"

هیچ کدوم از کلمات بالا رفرنس نیاز ندارند، چون جزو بدیهیاتن

یا مثلا می خواید طرز کار یک دستگاه رو توضیح بدید (که قبلا وجود داشته)، یا مثلا نشونه های یه بیماری رو شرح بدید که حیلی شناخته شده است، اینجور چیزها هم رفرنس نیاز ندارند.

اگر بخواید آمار بدید، درباره یافته های جدید صحبت کنید، از تحقیقات قبلی حرف بزنید، به اصطلاحاتی اشاره بکنید محققان خاصی اونا رو به کار بردن، یا به طور کلی به هر چیزی اشاره کنید که نیاز به ارائه مدرک باشه، باید رفرنس بدید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بله حتما جمله مال نویسنده اس. مثلا کلا تو مقدمه و بخش پیشینه تحقیق نیازی به اوردن ببشتر از ۳۰ رفرنس ...

پس این جمله که تمام جملات مقدمه باید رفرنس داشته باشن غلطه!

مرسی عزیزم😍🙇‍♀️🙇‍♀️

سلام ببخشید من بازم مزاحمتون میشم🙇‍♀️ توی مقدمه باید تمام جملات رفرنس بخورن دیگه.درسته؟  حالا ...

سلام دوستمون کامل توضیح دادن برات عزیزم

نکته ای نیست که بخوام اضافه کنم   

سلام بفرمائید سوالتون رو

کاش اختصاصی برای تافل هم تاپیک بزنی کویین جان. 

آخه مثلا من تا حالا حداقل صدتا کتاب انگلیسی  خوندم ولی ریدینگای تافل رو بازم هر متنی دو سه تا غلط دارم توش. با اینکه همه متنو میفهمم.  احساس میکنم قلق داره بیشتر. و اینکه کلا بهتره چطور بخونیمشونـ

سلام بفرمائید سوالتون رو

سلام توروخدا هنوز هستین؟ من برای اپلای نیاز به مقاله اوپن اکسس دارم میشه توضیحاتی بدین که اوپن اکسس اعتبار داره؟ ایندکس و ایمپکت چند باشه خوبه

سلام توروخدا هنوز هستین؟ من برای اپلای نیاز به مقاله اوپن اکسس دارم میشه توضیحاتی بدین که اوپن اکسس ...

اوپن اکسس کاملا اعتبار داره. منظور از اوپن اکسس این هست که مقاله بعد از انتشار برای خونده شدن در اختیار همگان قرار میگیره و نیازی نیست که افراد عضو ژورنال بشن یا پولی پرداخت بکنند تا بتونن مقاله شما رو بخونن که خیلی نکته مثبتی هست برای مقاله شما چون خواننده‌هاش بیشتر می‌شن و بیشتر سایتیشن می‌خوره.

ژورنال‌هایی که توی اسکوپوس یندکس شده باشند ژورنال‌های خوبی هستند. ایمپکت فاکتور از یک ژورنال از یک رشته به یک رشته دیگه متفاوت هست اما به طور کلی ایمپکت فکتور ۱ تا ۳ معمولا متوسط محسوب میشه. ۳ تا ۶ ژورنال‌های خوب هستند و و بالای ۶ ژورنال‌های سطح بالا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!